Velimir Bujanec: ONA JE “PAMETNA” I “NIJE” U SUKOBU INTERESA!

6

Niko Dalić, suprug prve potpredsjednice Vlade Martine Dalić, član je uprave Ine.

Martina Dalić “nije” u sukobu interesa, a Tomislav Karamarko je bio! Uopće ne sumnjam kakvo će biti pojašnjenja Povjerenstva, bude li ga uopće itko tražio… Ha-ha-ha! Niko Dalić mjesečno, navodno, prima preko 130.000 kuna od Ine, dok je supruga Tomislava Karamarka od MOL-a kao vanjska konzultantica primala šest puta manje – 20.000… Dodajmo tome i podatak da Zoran Milanović nikada nije niti pomislio smijeniti Niku Dalića.

Ipak je on jedan “kompetentan” stručnjak. Taj pojam “kompetentnosti” u zadnje se vrijeme često primjenjuje i na Nini Obuljen. Dežurni demagozi uvijek pronađu termin za nas neuke budale…

Martina Dalić je pored svega, strašno “pametna” žena. Zato je stranci “Pametno” donirala 4.000 kuna za kampanju. Vidite koliko je vjerovala u HDZ! To je bila jedna vrhunska politička procjena. Na veselje mnogih HDZ-ovaca koji su se pošteno borili u kampanji za svoju stranku, sada je foteljom nagrađena žena koja je bila na drugoj strani.

Zvuči baš vjerodostojno. I motivirajuće za sve buduće izbore… No, čak niti Dalićkina donacija nije pomogla iritantnim “pametnjakovićima” da prijeđu izborni prag.

Toliko o volji naroda. Dodat ću samo da se jedino gradski vijećnici “prepametne” Marijane Puljak svojedobno nisu htjeli odazvati akciji za vukovarski vodotoranj i odreći se vijećnićkog honorara od 2.000 kuna! Sumnjam i da je Dalićka za Vukovar išta dala.

Zato će sada davati SDSS-u i uzimati braniteljima… Ona je “hoch”, ona je “finjaka”, baš za bruxellski protektorat. A mi smo “primitivni”, “glupi”, “nazadni”, mi volimo janjetinu, a oni se prenemažu sa sushijem i papaju slow food…

Tri tjedna prije predsjedničkih izbora, Martina Dalić je ljuta otišla iz HDZ-a i podržala Ivu Josipovića, nasuprot kandidatkinje HDZ-a i buduće pobjednice Kolinde Grabar – Kitarović.

Svaka joj čast, znala je odabrati stranu, isto kao i oni koji su se u Bruxellesu kladili na Josipovića… O tome pitajte Ivanu Maletić. Bilo bi zanimljivo čuti tko joj je morao platiti večeru, kada je izgubio okladu?!

U svakom slučaju, čestitam novom vodstvu HDZ-a na poštivanju volje vlastitih birača, čestitam im i na respektiranju vlastitih dužnosnika – jer Martina Dalić je ispala jako pametna, a lokalni HDZ-ovci koju su agitirali protiv “pametnih” u Splitu i drugdje, ispali su zaista glupi. Žao mi je dečki, al’ ljudi vam se fakat smiju!
Kao što bi rekao jedan istaknuti član HDZ-a: “Građanke i građani, živjela Europska unija!” Ja dodajem: Živjela Martina Dalić!

martina-dalic

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  I Martina Dalić sigurno zna gdje se krka najbolja janjetina .

 • Maminjo

  Kad etnobiznismeni biraju ćatu za ćaću.

 • Maks

  Srusili smo ti Lignju i Milanovica koji su bili puno jači, srusit cemo ti i ćaću.

 • kršni

  Ahaha!

 • srka

  Karamanko ovo Karamanko ono!?
  Da vidimo da li će nova štovana gospoda biti od pomoći.
  by Srka®

 • sjena

  Ona je svojedobno bila jedna od lošijih kadrava kod Sanadera !!!, stvarno nije mi jasno što je to on ana pravila kako bi zaslužila to mjesto u novoj vladi,osim što joj je faca” ozbiljna ” jeli to garant znanja ?????
  za dom !