Connect with us

Komentar

Velimir Bujanec: PODRŠKA PREDSJEDNICI!

Objavljeno

-

PODRŠKA PREDSJEDNICI! Jugo-gamad bi najradije srušila Crkvu sv. Marka, a možda i vukovarski vodotoranj!

Vidim da nekome silno smeta to što se predsjednica slikala sa mladim Hrvatima, ispred povijesnog hrvatskog stijega u Kanadi.

Treba otvoreno reći što zaista smeta tu jugoslavensku paščad: gospođa Grabar – Kitarović je pored pokojnog dr. Tuđmana jedina predsjednica koja je obišla naše Hrvate u Torontu i Norvalu.

Dobro znam što tim dragim ljudima znači Domovina jer sam i sam bio među njima, u travnju ove godine… Bandi vjerojatno smeta što ponovo postoji čvrsti most između domovinske i iseljene Hrvatske i to u vidu najviše državne dužnosnice. Smeta im što su kanadski Hrvati povodom njezina posjeta prikupili čak milijun kuna za vukovarski vodotoranj…

Zamislite: predsjednica države slikala se pored stijega pod kojim su hrvatski dragovoljci ginuli za našu slobodu, ispod kojeg je dr. Tuđman 1991. postrojio prve hrvatske redarstvenike, ispred grba koji već stoljećima krasi Crkvu sv. Marka. Jugo-paščad bi najradije tu crkvu razorila, a vukovarski vodotoranj srušila! Ali bando, nećete uspjeti, kao što nije uspjela niti vaša JNA 1991. godine!

Znamo mi dobro – i kuna je za vas “ustaška” valuta, ali vam ne smeta kada je uzimate – bilo iz proračuna ili milijunskim pronevjerama…

PHOTO BY TIHOMIR JANJIČEK, TORONTO, CANADA: Predsjednica u društvu kanadskih Hrvata, ispred povijesnog hrvatskog stijega… TO JE NAŠA PREDSJEDNICA, TO JE NAŠA ZASTAVA!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari