Connect with us

Istaknuto

Velimir Bujanec: S(amo) D(o) P(onedjeljka)

Objavljeno

-

Sve je isto ko’ i 90-te:

[ad id=”93788″]

Goran Radman je direktor televizije. Komunisti su spremni baš na sve da zadrže vlast!

Čujem da preko Apisa, u kojem su prethodnih godina uhljebili cijelu vojsku mladih Skojevaca i naručili specijalni software za izbore – iz Beograda, namjeravaju pokrasti glasove čak i od mrtvih! Sličnu krađu planirali su i 90-te, samo bez kompjutora.

Spremni su i na uporabu sirove milicijske sile, na nepriznavanje izbornih rezultata i hapšenja sudaca, novinara, oporbenih političara…

I to su planirali 90-te. Glavni su im saveznici Srbi, koji bi se sigurno pobunili – isto ko’ i 90-te, samo da ih prije 20 godina nije pokosila “Oluja”.

MOST vam dođe nešto kao Koalicija narodnog sporazuma 1990. – podržavaju ih preseratori, bogataši povezani s Udbom i medijske ljenčine po novinskim redakcijama. Isto kao i 90-te, imamo i čovjeka “opasnih namjera” – Tomislava Karamarka. I stranku “opasnih namjera” – HDZ, koja je k sebi u koaliciju privukla pravaše i radićevce – isto kao i 1990.

Ipak, ima i neka razlika: po prvi puta u suvremenoj hrvatskoj povijesti na čelo Vlade ima šanse doći čovjek, koji nije pripadnik komunističke “zlatne mladeži” i kojeg s punim pravom možemo nazvati Djetetom Križnog puta. Da – Tomislav Karamarko je Dijete Križnog puta jer je njegov otac Martin kao ponosni Hrvatski vojnik 1945. godine spoznao što znači izgubiti snove, izgubiti državu… I onda je, isto kao u pjesmi Miroslava Škore – došla 90-ta. A ona se sutra ponavlja!

Zato, Hrvati moji – glave skupa: DO POBJEDE!

P.S. Znam da će neki sada reći da sam prekršio izbornu šutnju, ali za razliku od mene, oni u Apisu šute – i rade…

Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari