Connect with us

Pregled

Velimir Bujanec: Sudac Malivuk Jovanović oslobodio Damira Markuša!

Published

on

“Za dom – spremni” je legalan pozdrav HOS-a i Markuš nije nikoga uvrijedio – konstatirao je sudac Prekršajnog suda u Daruvaru!

Jutros su na sudu u Daruvaru HOS-ovci izborili još jednu veliku pobjedu: sudac Prekršajnog suda Malivuk Jovanović oslobodio je HOS-ovca i vukovarskog dragovoljca Damira Markuša i konstatirao da je pozdrav “Za dom – spremni” legalan pozdrav HOS-a!

Markuša su anonimno prijavili jugo-ljevičari iz jedne daruvarske udruge, zbog toga što je prije godinu dana na promociji knjige “58 – HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca” publiku pozdravio sa “Za dom!” A gosti promocije su odgovorili: “Spremni!”

Uslijedio je optužni prijedlog u kojem se tvrdilo da se takvim pozdravom “vrijeđaju” nečiji osjećaji i da je to “fašistički” pozdrav, međutim, sudac Petar Malivuk Jovanović s time se nije složio i nakon Markušova saslušanja, jutros je u Daruvaru oslobodio više puta ranjenog i odlikovanog HOS-ovca, branitelja Vukovara.

PHOTO: DARUVAR, PREKRŠAJNI SUD – DAMIRA MARKUŠA DOŠLI SU PODRŽATI BROJNI SUBORCI, A SVE SU PRATILE KAMERE BUJICE…

>>>Damir Markuš: Nemam pravo odustat od oznake HOS-a, jer, mnogi su suborci s njom dali život i ako se toga odreknemo, tko smo mi?<<<

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari