Velimir Bujanec: VUČIĆ U JANJEĆOJ KOŽI!

2

U prvome krugu predsjedničkih izbora u Srbiji uvjerljivo je pobijedio Aleksandar Vučić – Šešeljev učenik i zagovornik rehabilitacije Draže Mihailovića… I to je izbor 2.000.000 Srba. Realnost!

Alternativa mu i nije bila neka – Šešelj, Jeremić i neki klaun u ‘belom odelu’ nalik Sinčiću…

Vučića u janjećoj koži podržali su Merkelica i Putin, pisao mu je i Trump… Iza njega stoji koalicija koja je devedestih jurišala na Hrvatsku, BiH, Kosovo i koja je očistila Vojvodinu od Hrvata. Vučića podržava Dodik, stoji zajedno s Dačićem uz njega u pobjedničkom stožeru, kojim tutnje trubači i odjekuje “Srbija, Srbija!” Svira se ‘Marš na Drinu’…

Više od 2 milijuna Srba glasovalo je za Aleksandra Vučića. I to je Srbija. On govori ono što žele čuti Bruxelles i Moskva, London i Washington, a radi ono što su davno zacrtali srpski radikali. Nemojte me krivo shvatit, al’ da je barem nama netko takav:(

Jasno nam je kojim putem Srbija ide, iako to očigledno, nije jasno mnogima u Hrvatskoj. Merkelica želi modernu (četničku) Srbiju – jer Vučić se znao prilagoditi i održati vlastite vrijednosti. Mi u Hrvatskoj to ne znamo i nas uglavnom prevare naši – kada dođu na vlast.

U pobjedničkom govoru Vučić je spomenuo i Bošnjake i Mađare, ali ne i Hrvate koji su odavno etnički očišćeni i za koje se nitko više ne brine u Srbiji.

Sutra će u Mostaru Vučić ručati s Plenkovićevim – upravo je najavio u svom pobjedničkom govoru, a spominjao je i Agrokor… Vjerojatno će im se pridružiti i Čović – užas!

SVE U SVEMU; BOŽE NAS SAČUVAJ!

Velimir Bujanec

facebook komentari

  • Ivan Tetkovic

    Sve svi znaju,ali se ne pitaju.

  • kostresh

    daso. svaka cast. zastupa svoje i jugose i regiju. ehh kad jednom i hrvat dojde na svoje
    u hrvatskoj, kad, rekoh.