Pratite nas

Komentar

Velimir Bujanec: ZBOG IVE JOSIPOVIĆA POLICIJA MALTRETIRA DJECU PO KARLOVCU!

Objavljeno

na

Veliki gubitnik predsjedničkih izbora, poznati “zampist” Ivo Josipović zadnjih je dana besposlen, ali ipak vrlo aktivan – na fejsu. Napada biskupe, branitelje, glazbenike, a sada i djecu!

Zbog lažno protumačene fotografije sa proslave Oluje u Slunju na kojoj se nalaze dvije mlade i lijepe djevojke u majicama HOS-a, u društvu dvojice mladića sa jednako atraktivnim majicama, danas im je na vrata banula – policija!

To mi je upravo javila majka jednog od mladića sa slike – M.K. Djevojku sa fotografije koju je na svom fejsu objavio zli Josipović, policajci su gnjavili pitanjima tipa: “Znate li da je zabranjeno pozdravljati uzdignutom rukom?” Djevojka je odgovorila da nikoga nije pozdravljala uzdignutom rukom, već je samo mahala na taktove Bulićeve pjesme “Moja Hercegovina”. Naravno, “dobronamjerni” Josipović sve je odmah protumačio kao “fašističko” pozdravljanje na Thompsonovom koncertu… A fotka uopće nije nastala u vrijeme kada je pjevao Thompson!

I zamislite sada čime se bave Ostojini ostaci u hrvatskoj policiji! Zar nemaju pametnijeg posla?! Zašto ne hapse četnike po Vukovaru i Banovini?! Ovakav milicijski teror nije zabilježen čak niti 80-ih u Titovoj Jugoslaviji.

Savjet odvjetnika Davorina Karačića svim mladim ljudima kojima bi policajci zbog ovakvih gluposti mogli pokucati na vrata: ne razgovarajte s njima bez prisutnosti roditelja i savjeta odvjetnika. Ne mogu vam baš ništa zato što pjevate i mašete! Ne mogu ni zbog majica HOS-a. Nosite ih s ponosom, kao što su ih HOS-ovci nosili od Vukovara do Dubrovnika u Domovinskom ratu.

Medijskim manipulatorima kojima se, isto kao i Josipoviću, čak i među djecom priviđaju “ustaške guje” mogu samo reći – sramite se! A policajcima savjet: pokucajte na vrata Josipoviću zbog Zampa, a na maltretirajte hrvatsku djecu!

P.S. Sjećate li se mladog četnika Nebojše Cvijanovića koji se okolo naslikavao sa kokardom i šajkačom?! Govorili su da je dobio nečastan otpust iz Oružanih snaga RH, međutim – nije, eno ga još uvijek u Hrvatskoj vojsci – lagali su nam!

Ivo Josipović laže nemaštovito, poput Dobrice Ćosića a mrzi divljački, kao Paul Stubbs.

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željka MARKIĆ: Zar nije žalosno da niti jedna hrvatska vlada nije osigurala da se u 26 godina snimi film o Vukovaru ili Škabrnji

Objavljeno

na

Objavio

Harrisonovo cvijeće na HRT-u. Film je snimljen 2002. Zar nije žalosno da niti jedan ministar kulture, niti jedna hrvatska vlada nije osigurala da se u 26 godina snimi film o Vukovaru ili Škabrnji poput ovog koji je snimio Francuz Eli Chouraqui?

O Vinkovicima, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Iloku, Dubrovniku, Karlovcu, Slanom, Hrvatskoj Kostajnici… Toliko ljubavnih, obiteljskih priča, toliko junačkih djela, toliko hrabrih, dobrih ljudi.

Nije li sramotno da mi, nakon što su stotine milijuna kuna našeg novca dodjeljivane po političkom ključu raznim “kulturnim” projektima – sjedimo 2017. sretni i zahvalni što u pozadini priče, koja opisuje veliku ljubav i hrabrost Amerikanaca, možemo vidjeti i opis strave i užasa kojem su u Vukovaru bili izloženi Hrvati?, komentirala je Željka Markić.

Podsjetimo Harrisonovo cvijeće (engleski Harrison’s Flowers) je francuska ratna drama iz 2000. koju je režirao Elie Chouraqui prema romanu “Diable a l’avantage” Isabel Ellsen. Radnja se odvija tijekom bitke za Vukovar, usred koje jedna Amerikanka (Andie MacDowell) traži svojeg nestalog supruga, novinara Harrisona, koji je nestao tijekom opsade grada. Film je sniman u SAD-u i Češkoj.

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Tomislav Karamarko: Hvala vam, dragi Vukovarci i Škabrnjani, za sve što ste dali i dajete Hrvatskoj

Objavljeno

na

Objavio

Došao je 18. studenoga, datum jakog pečata stradalništva, žrtve, ali i otpora i želje za životom jednoga grada i jedne zemlje.

U porušenom Vukovaru, gradu patnje i boli, niknula je taj dan klica života hrvatske domovine.

Još danas bole i razaraju srce prizori ostataka grada, prepunog leševa, i tužne ispaćene kolone naših sunarodnjaka koji napuštaju ognjišta. Bože dragi, zar opet kolone i križni putevi?

Hvala vam, dragi Vukovarci i Škabrnjani, za sve što ste dali i dajete Hrvatskoj. Hoće li vam ikada ovakva Hrvatska bar djelomično vratiti izgubljeno? Bar molitvu, ljubav i poštovanje, ali i brigu za neku novu djecu Vukovara i Škabrnje…

Zbog vas, ali i svih poginulih branitelja, moramo pobijediti sve one koji dovode u pitanje hrvatsku opstojnost i neovisnost, pa i vlastitu letargiju, bezvoljnost i obeshrabrenost.

“Hvala Bogu koji nam daje pobjedu po Gospodinu našemu Isusu Kristu.”
(1 Kor 15, 57)

18. 11. 1991. – Pad Vukovara i Škabrnje (VIDEO)

Predsjednica objasnila zašto je u Kolonu sjećanja došla u žutim ‘zengama’

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari