Pratite nas

Komentar

Velimir Bujanec: “Zorane Milanoviću, znamo da si htio da krenemo, ali nismo mi glupi!”

Objavljeno

na

bujica velimir bujanec

MILANOVIĆ JE ZAPOČEO PREDIZBORNU KAMPANJU – ŠAČICA KRETENA NIJE NAS USPJELO ISPROVOCIRATI! Ne želim ni zamisliti što bi bilo da smo krenuli… Zorane Milanoviću, znamo da si to htio, ali nismo mi glupi, Napisao je Velimir Bujanec na svom facebook profilu.

50-ak očajnika pokušalo je isprovocirati fizički sukob s 5.000 branitelja i njihovih prijatelja. Naravno, poslušali smo Klemma i Glogoškog i nismo im se htjeli približiti, jer svi znamo kako bi to završilo. Zoran Milanović i njegovi idiotski savjetnici procijenili su da je dobro poslati provokatore u Savsku, jer s porukama kojima su krenuli, ne bi se dobro proveli. Da smo ih zgazili – oni bi ispali žrtve, a Milanović bi medijski poentirao pred izbore, koje uskoro sprema. Neugodno mi je bilo gledati policajke i policajce koji su morali prljati ruke sa smećem koje ne poštuje naše veterane. Zamislite da u Americi netko ovako prosvjeduje protiv njihovih ratnika! Zamislite da se to dogodi u Izraelu ili Rusiji, Ukrajini ili Francuskoj… Nezamislivo!

Ostoja Ranković namjerno je danas u Savsku poslao premalo policajaca. Da smo krenuli – dogodilo bi se krvoproliće, a upravo je to htio Milanović, koji u predizbornu kampanju kreće s porukom “ILI MI – ILI ONI!” Pokazali smo da divljaci ne stanuju u Savskoj 66, nego u Banskim dvorima. Tamo stoluje najveći divljak. Ludi rimski car, rekao bi Gjenero…

Ako su neki pojedinci nezadovoljni stanjem u državi i društvu – neka slobodno prosvjeduju pred HNB-om, pred ministarstvima Milanke, Siniše, Borisa, Branka, Ranka i ostalih… Baš kao što i branitelji s punim pravom prosvjeduju pred svojim resornim ministarstvom.

Zahvaljujem od srca svim prijateljima koji su danas došli u Savsku 66. Zahvaljujem i pripadnicima BBB-a i Torcide, koji su podržali svoju hrvatsku braću i danas opet bili ko’ jedno!

Medijske pudlice Zorana Milanovića i lijeva smetala po raznim portalčićima mogu pričati što hoće, izvještavati lažno i prljavo… Hrvati su i danas ostali dostojanstveni, a punu istinu o “anti-prosvjedu”, njegovim stvarnim organizatorima i namjerama pokvarene Vlade – gledajte već u ponedjeljak u Bujici, najavio je popularni novinar i TV voditelj Velimir Bujanec

PHOTO: Evo kako su prošle Milanovićeve pudlice danas u Savskoj 66, duhovito je dometnuo Bujanec!

buja

A naša redakcija se pita: Od kud nagli zaokret uređivačke politike Index-a? Do jučer su pljuvali po vladi, a sada odjednom Milanoviću sve želje ispunjavaju. Priloženi video je indexov, a Bujanec ga je komentirao riječima:

‘OVAKO SE RAZGOVARA SA ŠTAKORIMA! Naprosto, ne mogu drukčije nazvati bagru koja se skriva iza novinarskih akreditacija, a vrijeđa 100-postotne invalide i hrvatske ratnike. Kaže Milanović: “ILI MI – ILI ONI!” Pa, eto im – barem od moje malenkosti…

Babiću, kad si takav frajer, što nisi prosvjedovao sa svojim luzerima?! Sakrio si se ko’ pičkica u redakciji u Green Goldu i poslao budale da se blamiraju…

P.S. Još su me i cenzurirali! Rekao sam da im je gazda pedofi…

[ad id=”40551″]

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Mrtav može biti opasniji nego živ…

Objavljeno

na

Objavio

Film Franca Zaffirelija
Isus iz Nazareta
najbolji mi je ikada napravljen film o događajima opisanim u Evanđelju .

Najintrigantniji lik iz pozadine je Zerah.
Ambiciozni lik.

U dobrim odnosima sa Rimom, Velikim Vijećem i Herodom .
Njemu Juda odaje Isusa.
On nadzire svaki mogući korak do konačne presude.
Na kraju..

On traži od Rimljana da čuvaju grob.
Na to ga pita rimski časnik:

Dobro, kakva vrsta čovjeka si ti ?
Zar ti njegova smrt nije dovoljna ?
Na to mu Zerah odgovara.
Mrtav može biti opasniji nego živ .

U jutro ulazi u grob .
I nalazi ga praznim .

….
tek sada počinje, tek sada počinje …
Zadnje su njegove riječi .

Iako je došašće, neke korizmene slike i kvote zaokupljaju mi um ..
Svaka sličnost sa stvarnim događajima samo je slucajna

dr. Gordana Zelenika

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Miro Kovač: Ne znam na temelju čega Slovenija može tužiti Hrvatsku

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku i međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač rekao je u subotu kako ne zna na temelju čega Slovenija misli tužiti Hrvatsku zbog neimplementacije arbitražnog sporazuma istaknuvši kako je jedini put da Slovenija i Hrvatska bilateralno razgovaraju kako riješiti granični spor.

“Ne znam kako Erjavec misli tu tužbu obrazložiti i na temelju čega bi tužio Republiku Hrvatsku. Radilo se o dvostranom sporazumu između dviju strana – Hrvatske i Slovenije, koji je s hrvatske strane raskinut jer je Slovenija htjela  prevariti Hrvatsku. To je sve iza nas i želim vidjeti taj dokument i način na koji Erjavec misli tužiti Hrvatsku”, rekao je Kovač novinarima upitan kako komentira izjave šefa slovenske diplomacije Karla Erjavca koji je u petak ponovio da će Slovenija tužiti Hrvatsku zbog neimplementacije arbitražnog sporazuma.

Na novinarski upit bi li Hrvatskoj bilo prihvatljivo posredništvo koje nudi Europska komisija, istaknuo je kako je jedini put da Slovenija i Hrvatska bilateralno razgovaraju kako riješiti granični spor.

“To možemo samostalno, a ako netko misli dati nekakav prijedlog, on je dobrodošao. Međutim, samo su dvije strane relevantne, a to su Hrvatska i Slovenija”, rekao je Kovač novinarima nakon komemoracije utemeljitelju HDZ-a i prvom predsjedniku Republike Hrvatske dr. Franji Tuđmanu uoči 18. godišnjice smrti.

Kovač je podsjetio i na svoj prijedlog da se do rješenja graničnog spora napravi sporazum o upravljanju Savudrijskom valom. Istaknuvši kako nema rješenja bez Hrvatske, rekao je kako je  jedino rješenje da “Hrvatska i Slovenija sjednu i dogovore režim u Savudrijskoj vali i dugoročno riješe granični spor”.  (Hina)

Karl Erjavec: Slovenija priprema tužbu protiv Hrvatske

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari