Connect with us

Reagiranja

Veselica: Plenković mi je bio prijatelj u najtežim godinama, a Stipe Milanović je prekinuo kontakte

Objavljeno

on

Janaf

Nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović spominjao danas na obilježavanju 100. obljetnice Proštinske bune, oglasio se i Vladislav Veselica, član Uprave Janafa.

Milanović je, posjetimo, govorio o Draganu Kovačeviću i aferi Janaf te je kazao kako je blizak Kovačevićev prijatelj Vladislav Veselica, sin Vlade Veselice, išao u razred s Andrejem Plenkovićem. Dodao je kako je kasnije, nakon što je radio u banci koja je propala, postavljen na visoku poziciju u Janafu.

– Vezano uz posljednji istup predsjednika Milanovića u kojem se dotakao i pokojne braće Veselica (moga strica i oca), želim naglasiti kako je Andrej Plenković bio moj prijatelj u najtežim godinama iza sloma Hrvatskog proljeća kada su Marko i Vladimir Veselica od strane Tita proglašeni državnim neprijateljima broj 1. i 2.

Nažalost, isto se ne može reći i za Stipu Milanovića, vjenčanog kuma mog pokojnog oca dr. Vladimira Veselice koji je s mojom obitelji u razdoblju od 1972. do 1990. prekinuo svaki kontakt. Također, želim skrenuti pažnju kako je moj odnos s Draganom Kovačevićem bio isključivo profesionalan i formalan, a ne prijateljski ili interesno povezan, kako to insinuira Milanović – kazao je za Večernji list Vladislav Veselica.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari