Connect with us

Politika

Vesna Vučemilović i Berislav Mlinarević odgovorili na nemar sadašnje vlasti kako u mjestu Josipovac, tako i u Osječko-baranjskoj županiji

Objavljeno

on

Vesna Vučemilović, kandidatkinja Domovinskog pokreta za županicu Osječko-baranjske županije i Berislav Mlinarević, nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Osijeka ukazali na nemar sadašnje vlasti.

„Javljanje određenih političkih stranaka u medijima je doprinijela tome da se mi danas ponovno nalazimo ovdje i ukažemo na stvari koje u mjesnom odboru „Josipovac“ ne funkcioniraju“, istaknuo je Mlinarević.

Mlinarević je dodao kako izvršnoj vlasti treba osam godina da pokrenu obnovu škole u Josipovcu. Izjavio je kako je to samo jedan od problema koji se tiče vlasti odnosno HDZ-ove vertikale koja se kontinuirano spominje. Između ostalog tu je problem kanalizacije, nedostatak poštanskog ureda i opasan pružni prijelaz.

„Svjedočimo zadnjih dana pojavljivanju ministara u Osijeku, daju se obećanja, sve ono što su obećali prošli puta na lokalnim izborima ponovno rade, a ministrica Tramišak potpisuje ugovor za izgradnju sportske dvorane u Ivanovcu, mjestu iz kojeg ona dolazi dok ovdje u Josipovcu osam godina nema sredstava za osnovnu školu“, zaključila je Vučemilović.

Smatra kako je dosta toga da se odluke donose po principu zbrinjavanja prvo sebe i svojih, a da se tek onda razmišlja o potrebama ostalih građana.

„Ovo što se sada događa je ništa drugo nego predizborni igrokaz koji se ponavlja u svako predizborno vrijeme, ali mislim da našim građanima i stanovnicima Osječko-baranjske županije je već toga dosta“, komentirala je Vučemilović.

Vučemilović smatra da će ove godine građani upravo zbog toga izaći na izbore i glasati za ljude koji će se znati boriti ne samo za njihovo mjesto već za sve gradove i općine u Osječko-baranjskoj županiji.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari