Connect with us

Politika

Vesna Vučemilović ide u utrku za osječko-baranjsku županicu

Objavljeno

on

Vesna Vučemilović, saborska zastupnica Domovinskog pokreta i članica predsjedništva te stranke ide u utrku za osječko-baranjsku županicu

Odlučila sam se jer mislim da treba djelovati. Treba napokon mijenjati stvari koje očigledno ne funkcioniraju posljednjih dvadeset godina, a projekte treba vidjeti uživo, ne samo na papiru – izjavila je za Večernji list je Vesna Vučemilović, kojoj će jedan od glavnih protivnika biti Ivan Anušić.

Potpredsjednik HDZ-a i trenutačni župan potvrdio je da će u utrku za još jedan mandat na čelu Osječko-baranjske županije, tradicionalno sklonije desnijim opcijama.

Prije njega, podsjetimo, županiju je u dva mandata vodio Vladimir Šišljagić, koji je 2017. i treći put pokušao postati župan. Nije mu to tad, zbog Anušića, uspjelo, a ove je godine objavio da županiju pokušati osvojiti više neće, sad želi gradonačelničku poziciju u Osijeku.

SDP se za svog kandidata još nije odlučio, barem tako kažu u stranci, u kojoj ne isključuju mogućnost da bi to ponovno mogao biti Domagoj Hajduković. Da će dati sve od sebe da pobijedi protukandidate, kaže Vesna Vučemilović.

Škoro: Ja mogu obnašati svaku funkciju jer sam ozbiljan

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari