Connect with us

Politika

Vesna Vučemilović: Novo vodstvo suludim potezima dovelo do toga da DP puca po šavovima

Objavljeno

on

Saborska zastupnica Vesna Vučemilović gostovala je u N1 studiju uživo i komentirala sukobe unutar Domovinskog pokreta.

Komentirala je informaciju iz DP-a, da će sastanak domovinskog odbora održati danas, nakon čega i sastanak predsjedništva, a da će konferenciju za medije održati sutra.

“Pitanje je koliko kontroliraju situaciju u Domovinskom odboru Mario Radić, jer očigledno nemaju situaciju da će odluke donijeti jednoglasno i moglo bi biti žustre rasprave i oko točki koje nisu na dnevnom redu.

Dnevni red je dosta čudan s obzirom na situaciju u stranci, jer su opet tu neki pravilnici, poslovnici, a znamo da najzanimljivije rasprave budu pod točkom razno, tako će danas očito biti i u Domovinskom pokretu”, rekla je Vučemilović.

“Uvjerena sam da će informacije s tako velikog stranačkog tijela procuriti do kraja dana”, rekla je Vučemilović.

Upitana kako doživljava informacije koje stižu iz ogranaka koji su počeli istupati i dovoditi u pitanje poteze vodstva, Vučemilović je rekla da su jedno izjave aktualnog vodstva, a drugo stvarnost.

“Ja sam ukazivala na to da članstvo neće ovo mirno prihvatiti. Svaki dan imamo informaciju o nekom ogranku koji se stavlja uz bok Miroslavu Škori. To nije dobro, jer dovodi do toga da se ljudi na terenu svrstavaju. Od 10 članova, 8 je za Škoru. Nije dobro kad u stranci imate situaciju da su članovi za i protiv nekoga. Ovo novo vodstvo svojom plejadom nepotrebnih i suludih postupaka dovelo je do toga da stranka puca po šavovima”, rekla je Vučemilović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR