Connect with us

Komentar

Vesnu Škare Ožbolt razljutio potez emisije Otvoreno

Objavljeno

-

Vesna Škare Ožbolt žestoko je komentirala na svojem Facebook profilu HRT-ovu emisiju Otvoreno, te navela kako očekuje ispriku jer ona nije bila pozvana u emisiju. Podsjećamo, ona je svoju kandidaturu najavila prije dva mjeseca, prenosi Večernji list

Tema emisije bili su predstojeći izbori u Zagrebu, a kao gosti pozvani su kandidat HDZ-a Davor Filipović, Joško Klisović iz SDP-a koji još uvijek nije službeni kandidat stranke, kandidat stranke Možemo! Tomislav Tomašević, Zvonimir Troskot iz Mosta te mogući kandidat Domovinskog pokreta Zlatko Hasanbegović.

Status prenosimo u cijelosti. “Večeras je tema na Otvorenom lokalni izbori u Zagrebu. Vesna Škare Ožbolt nije pozvana. Službeni odgovor od glavnog voditelja glasi: “pozvali smo 5 najjačih političkih opcija 3 mjeseca prije izbora”.

Veseli nas vidjeti da je HRT Otvoreno pozvao samo predstavnike stranaka, čak i onih koje još jučer nisu znale tko će im biti kandidat, a program im je još u natuknicama. Nezavisne kandidate su izostavili ovoga puta. Nezavisni bi vas mogli iznenaditi! Da li voditelji ili urednici na javnoj televiziji imaju pravo odlučivati o tome koje su “najjače političke opcije” bez ikakvog izvora, ankete ili obrazloženja?

Vesna Škare Ožbolt je trenutno najjača politička opcija za Zagreb. Javna televizija treba služiti javnosti a ne uskim interesima nekih “političkih opcija”. Ili neka se naslov emisije preimenuje u “Zatvoreno”. Vjerujemo i nadamo se da će HRT ispraviti svoju grešku. Za početak bi isprika u večerašnjoj emisiji bila dovoljna. Veselim se pozivu u neku od sljedećih emisija!”, stoji u statusu Vesne Škare Ožbolt.

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari