Connect with us

Događaji

VIDEO Karamarko: Domovina i hrvatski interesi na prvom su mi mjestu!

Objavljeno

on

Na HDZ-ovu saboru danas se bira kompletan vrh HDZ-a, dakle Predsjedništvo, potpredsjednici, zamjenik predsjednika, Središnji odbor, Nacionalno vijeće i Nadzorni odbor.

[ad id=”93788″]

U kasnim popodnevnim satima jednoglasno su usvojeni izvješće Tomislava Karamarka o radu stranke te program HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a ubuduće će se birati zajedno sa zamjenikom predsjednika na kandidacijskoj isti, odlučili su danas izaslanici 17. Općeg sabora HDZ-a koji su izglasovali i druge izmjene u stranačkom Statutu.

Pravo glasa imaju 2122 delegata koja biraju 10 članova Predsjedništva i šest potpredsjednika.

Ponovimo i govor predsjednika stranke Tomislava Karamarka:

”Vladu u kojoj je HDZ stožerna stranka žele srušiti oni kojima su puna usta reformi! Iza krinki koje sada padaju samo je praznina. Nećemo dopustiti da SDP I Most sruše reformsku Vladu i da na vlast vrate Zorana Milanovića – poručio je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a.

Njegovim izvješćem o radu proteklom četverogodišnjme mandatu I najavom programa za koji će se HDZ zalagati kao vladajuća stranka, u prvom dijelu, dominirale su jasne i oštre poruke Mostu. Nakon takvih poruka postavlja sepitanje kako je više uopće moguća suradnja HDZ-a i Mosta. Karamarko je poručio da su Mostu reforme samo krinka za samopromociju.

Osim kritika Mostu, Kramarko se u govoru snažno odredio i prema aktualnoj aferi Konzultantica, iako je nije izravno spomenuo, ali je rekao da neće dopustiti da mu se nameće da je učinio nešto što se kosi za zakonima RH. Rekao je da neće pristati na ucjene i da bi nametanje krivnje njemu značilo i krivnju HDZ-a i njegovih članova.

– Snaga HDZ-a ste vi, naših 200.000 članova i nikome nećemo dopustiti blaćenje našeg domoljublja – poručio je Karamarko.

– Nikada vas neću iznevjeriti, meni su domovina i hrvatski ineteresi na prvom mjestu – rekao je Karamarko.

Nikome neće dopustiti, nastavio je, da HDZ i njega ponižava lažima i objedima.

– Istina je samo jedna i na našoj je strani, a ja odgovaram samo vamka koji ste mi dali povjerenje – naglasio je Karamarko.

Veliki dio svog govora posvetio je i programu HDZ-a, a posebno je naglasio da će Ina uvijek biti hrvatski strateški interes – ma što imputirali zlobnici.

– Cijeli energetski sektor od strateškog je značaja pa tako i projekt LNG-a na Krku koji će se ostvariti zajendo s našim partnerima iz SAD-a”, posebnuo je istaknuo Karamarko budući da ga se proteklih dana prozivalo i “upozoravalo” da se u hrvatski energetski sektor ne smije pripustiti sumnjivi ruski kapital.

Karamarkovo izvješće o radu, Sabor stranke prihvatio je jednoglasno.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari