Connect with us

Komedija

Nakon preboljenog karijesa, Milanović postao hit na društvenim mrežama!

Objavljeno

-

Predsjednik Republike Zoran Milanović odlikovao je Veleredom kralja Dmitra Zvonimira s lentom i Danicom kardinala Vinka Puljića, nadbiskupa metropolita vrhbosanskog.

Međutim, pažnju „tviteraša“ nije privukao sam čin odlikovanja, jer to je svakodnevna praksa novog vladara Pantovčaka, već ponašanje predsjednika Milanovića. On je, naime, tijekom odlikovanja stajao pored kardinala Puljića, a pritom je prvo zakopčavao šlic pa onda brisao nos rukom. Ovo brisanje nosa, od ne zna se čega, već je opjevano više puta, no zakopčavanje šlica poslije male nužde, ili ne znam čega, veliki je napredak predsjednika i vrhovnog zapovjednika!

Naravno, sve su zabilježile kamere, a to nije promaklo tviterašima. Reakcija nije nedostajalo i to postaje viralni hit. Ne treba sumnjati da to nije kraj Milanovićevih gafova, a možda mu se može i oprostiti, jer je tek izašao iz samoizolacije nakon preboljenja karijesa. S obzirom da kardinal i njegova svita nisu nosili maske, postoji bojazan da će za nekoliko dana u BiH buknuti zaraza karijesom.

U tom kontekstu treba iščitavati kardinalovu poruku i zahvalu Milanoviću na ordenju: „Ono što ne želiš da čine tebi, ne čini ni ti drugima“! Ili „ono što želiš da drugi čine tebi, čini i ti drugima“!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas