Connect with us

Pregled

VIDEO! Miroslav Škoro ekskluzivno za Bujicu: “Isti oni koji su mi svojedobno zamjerili na pjesmi ‘Sude mi’, plesali su po stolovima i pjevali – tek kad je Gotovina oslobođen!”

Objavljeno

on

VIDEO! Miroslav Škoro ekskluzivno za Bujicu: “Isti oni koji su mi svojedobno zamjerili na pjesmi ‘Sude mi’, plesali su po stolovima i pjevali – tek ikad je Gotovina oslobođen!”

OD KUD TI PRAVO: “Sličnost glavnih likova u spotu s Milanovićem i Josipovićem je posve slučajna!”

O KOMUNISTIMA: “Sve su stranke u Hrvatskoj nastale od komunista, izuzetak je tek nova predsjednica – ona nije bila članica SK!”

O UBOJICAMA HERCEGOVAČKIH FRANJEVACA: “Prvo moraju priznati svoje grijehe, pa se iskreno pokajati, nakon toga odraditi pokoru – i tek onda se može pričati o kršćanskom oprostu…”

O GLAVAŠU: “Pjevajući u Osijeku na dočeku Branimira Glavaša nisam prekršio niti jedan zakon, a nastup sam dogovorio s braniteljskim udrugama – nije mi padalo na pamet odbiti ih, niti bih to ikada učinio!”

PRILOG: Bujica na zagrebačkoj promociji potresnog dokumentarca IN ODIUM FIDEI (Iz mržnje prema vjeri) koji govori o komunističkm ubojstvima 66 fratara u Zapadnoj Hercegovini… Pogledajte Škorinu izvedbu ‘Svetinje’ uoći premijere filma, na kojoj su bile samo kamere Bujice!

ŠKORO JE U BUJICI NAJAVIO TRI VELIKA KONCERTA U “LISINSKOM” SLJEDEĆI TJEDAN – U UTORAK, SRIJEDU I ČETVRTAK – 17. 18. I 19. VELJAČE…

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari