Connect with us

Događaji

(VIDEO) Nino Raspudić: Ejup Ganić je dio bosanske politike koja želi zauzeti Neum!

Objavljeno

-

ejup ganić i ivo josipović“Cilj je, između ostalog, graditi luku, dovesti radnike Bošnjake, tako izmijeniti etnički sastav stanovništva, pa tim radnicima sagraditi džamiju i tako zauzeti Neum”, kaže Nino Raspudić sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta

Predsjednik na odlasku Ivo Josipović odlikovao je bošnjačkog političara Ejupa Ganića redom kneza Branimira, za kojega prof. s filozofskog fakulteta Nino Raspudić tvrdi da je dio bošnjačke nacionalističke politike koja je imala plan zauzeti većinski hrvatski Neum.

Nino Raspudić gostovao je 2012. u HRT-ovoj emisiji Nulta točka, u svom izlaganju na temu Pelješkog mosta i spora oko hrvatskih otočića Mali i Veliki Škoj te poluotoka Klek, Raspudić  je razotkrio velikobošnjačke planove koji se vuku od neuspješne muslimanske vojne operacije “Neretva ’93″.

“Cilj je, između ostalog, graditi luku, dovesti radnike Bošnjake, tako izmijeniti etnički sastav stanovništva, pa tim radnicima sagraditi džamiju i tako zauzeti Neum”, kaže Nino Raspudić sa zagrebačkog Filozofskog fakulteta.

Pokazao je knjižicu Armije BiH iz ’93 “Neum i bosansko primorje” koju je pisao Bušatlija (predsjednik famoznog Pomorskog društva BIH) i u kojoj su direktne bošnjačke pretenzije prema teritoriju RH odnosno kompletno od “ušća Cetine do Bokokotorskog zaliva”.

Knjižicu je printala Al-Qaedina “organizacija” BIF (Benevolence International Foundation) koja je ukinuta od strane UN-a kao teroristička organizacija točnije dio Al-Qaeda mreže, a jedan od pobornika uzimanja Neuma je bio i Ejup Ganić.

Ganić se i inače isticao i različitim stajalištima od Josipovića, glede političkih rješenja za BiH.

“Trebala bi biti tri entiteta, muslimanski, srpski i hrvatski, sva tri jednaka, s jednim državnim parlamentom, s određenim pravom na veto za svaki od entiteta radi zaštite njihovih ljudskih prava”, predlagao je Ganić.  Rekao je to u razgovoru sa Swanee Hunt, tada američkom veleposlanicom u Austriji, “dok se inkognito oporavljao od posljedica teške prometne nesreće u jednoj austrijskoj vojnoj bolnici izvan Beča početkom devedesetih.

Pogledajte objašnjenje prof. Raspudića.

[mom_video type=”youtube” id=”A75U0FpawhQ” width=”742″ height=”452″]

A možete pogledati i Ganićev govor iz 1993.

[mom_video type=”youtube” id=”1vp91rYRBoI” width=”742″ height=”452″]

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari