Connect with us

Događaji

(VIDEO) Novinar ‘zaskočio’ Australca koji je u Hrvatskoj silovao djevojku

Published

on

Jednog od mladih Australaca koji je platio 10.000 dolara da izbjegne kaznu za silovanje 17-godišnje Norvežanke u Splitu 16. srpnja 2015. napao je novinar u kinu u Melbourneu.

[ad id=”93788″]

Waleed Latif (21) odbio je komentirati slučaj, no djevojka koja je bila s njim počela ga je braniti, sugerirajući da nije kriv za silovanje jer bi u suprotnom platio puno veću svotu da izbjegne zatvor.

Novinar ju je upitao zna li da je ‘na spoju’ s muškarcem koji je silovao djevojku, a ona je odbrusila ‘Nije!’.

– Da je riječ o silovanju, zar bi platio samo 10.000 dolara? – kazala je.

Novinar je nastavio napadati Latifa upitavši ga kako ga nije sram ležerno ići u kino nakon što je platio da se izvuče iz zatvora.

– To je odvratno – komentirao je novinar, a djevojka nije mogla šutjeti:

– Odvrati ste vi s tim napadanjem… Koja bi divljakuša primila 10.000? – kazala je djevojka novinaru kanala Channel 9.

I njegovi roditelji tvrde da nije učinio ništa loše i da je nepravedno optužen. Njegov otac kazao je kako Latif i njegova dva također optužena prijatelja, Dylan Djohan(23) i Ashwin Kumar (23) planiraju tužiti medije.

Latif, Djohan i Kumar optuženi su da su napali djevojku u toaletu u noćnom klubu Tropic. Norvežanka je uspjela pobjeći, no na njezinoj je odjeći pronađena sperma. Dvojica su priznala da su imali sporazumni seks, a treći je zanijekao ikakav kontakt s njom. Žrtvi su platili 31.594 dolara kao dio nagodbe kako bi izbjegli kaznu do 15 godina.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari