Pratite nas

Zanimljivosti

(VIDEO) Podrška Vatrenima iz Tanzanije!

Objavljeno

na

Hrvatski nogometni savez donirao je dresove srednjoškolskoj momčadi u Tanzaniji u suradnji s udrugom Class by Class, a učenici su zauzvrat poslali video u kojem Vatrenima žele uspjeh na Svjetskom prvenstvu!
Srednjoškolci u hrvatskim dresovima u svojoj su pokrajini već postali poznati pod nazivom Kroasia.

Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Zanimljivosti

Primiti migrante ili ne?

Objavljeno

na

Objavio

Zanimljiv razgovor ekipe Božanstvene komedije, o primanju ili odbijanju izbjeglica, o Orbanu, papinoj otvorenosti i muslimanima u Europi…

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Zanimljivosti

Andrija iz Imotskog zaplivao u Modrom jezeru, nisu ga spriječili ni minus ni hladan vjetar!

Objavljeno

na

Objavio

Pa nisu Imoćani ništa lošije fizički pripremljeni, ali ni manje otporni od onih Rusa u Sibiru. Ili, recimo, naših sunarodnjaka uz Dravu u Osijeku, Kupu kod Karlovca, ili već tamo gdje svako malo vidimo fotografiju njihova kupanja u zaleđenoj rijeci ili nekom jezeru.

Ali okupati se u imotskom Modrom jezeru usred zimskog dana kad je temperatura u samom gradu minus tri, a snijega k’o u priči, pa još k tome u samo predvečerje, kao i ono najizazovnije gdje je temperatura uza samu vodu čak nekoliko stupnjeva niža, i još puše hladna mješavina juga i istočnjaka, e to je već podvig.

Stoga kapa dolje mladom Andriji Bekavcu sa znamenite junačke Bazane (stari dio grada Imotskog) koji se odvažio ući u povijest.

– Ma ništa strašno, vidio sam kako se neki stariji sugrađanin odlučio okupati, pa evo ja skočio prvi, i to je to. Imat ću što pričati svojim potomcima i prijateljima, kako sam se prvog ožujka 2018. godine okupao u snježnom Modrom jezeru – kazao nam je Andrija nakon izlaska iz grotla snijegom okupana Modrog jezera.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati