Connect with us

Razno

VIDEO: Pogledajte što je na HTV-u govorio gost koji je nedavno ubijen!

Objavljeno

on

Kako prenose regionalni mediji, Saša Marković u petak je ubijen u automobilu dok se vozio prema obiteljskoj kući u Budvi, a kako se neslužbeno saznaje ubio ga je napadač iz obližnje šume s tri metka. Službeni detalji ubojstva još uvijek nisu poznati, ali zapravo je samo po sebi jasno zašto je ovaj čovjek ubijen. Imperije i elite koje je prozivao očito uzvraćaju udarac, a stradavaju oni koji djeluju otvoreno is istinom.

[ad id=”68099″]

Ono što se predstavlja kao liberalno-demokratska filozofija ispod plašta skriva neoimperijalizam i, kako je to autor Saša Marković sročio, dugoročne lance ropstva kao posljedicu liberalnog modela kapitalizma. Riječ je o crnogorskom politologu, povjesničaru i magistru diplomacije, bivšem političaru Saši Markoviću koji je svoje djelo nazvao ‘Manifest protiv imperija – prilog povijesti američkog neoimperijalizma’.

U njoj se bavio svjetskom politikom 20. stoljeća i ulogom angloameričke elite u njoj koja, pod maskom humanih i demokratskih vrijednosti, svijetu nameće masovnu medijsku manipulaciju, financijsku alkemiju globalnog dometa, sankcije i neprestane ratove. Sudjelovao je i u emisiji Krešimira Mišaka “Na rubu znanosti” i kako mnogi vjeruju, jedan od najboljih gostiju koje je Krešimir Mišak u svom dugogodišnjem radu “raskrinkavanja laži” ugostio.

Pogledajte emisiju Krešimira Mišaka i saznajte ono što se očito ne smije znati.

Glasbrotnja.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari