Connect with us

Hrvatska

(VIDEO) Orešković: Složili smo vrlo kvalitetan tim

Objavljeno

-

Mandatar Tihomir Orešković danas je u zagrebačkom Hotelu Sheraton održao konferenciju za novinare na kojoj je predstavio popis članova Vlade RH koje će u petak predložiti Hrvatskom saboru.

[ad id=”93788″]

Izjavu mandatara Oreškovića možete pogledati u cijelosti, a u nastavku i pročitati:

Više od 60 sastanaka

Dobili ste listu – imamo dva potpredsjednika i 20 ministara. Posljednjih 15-ak dana imao sam više od 60 sastanaka s vrlo kvalitetnim ljudima iz poslovnog, akademskog i javnog sektora. Na kraju smo izabrali jedan vrlo kvalitetan tim – što ćete i sami vidjeti na listi.

Pozitivan, timski duh

To je zdravi miks mladih, novih ljudi – za koje možda niste mislili da će biti na listi, a koji će zajedno pozitivno surađivati. Bilo mi je vrlo bitno da imamo timski duh. Prvi put smo se kao tim našli jutros u 10 sati – sastanak je bio vrlo pozitivan i pun energije. Ovaj tim je spreman raditi. Želim se zahvaliti svim kandidatima s kojima sam se našao na podršci i idejama koje su mi vrlo bitne i koje ću iskoristiti. Vjerujem da će svi koji su se uključili u taj proces pomoći mi u svakom izazovu.

Program nove vlade

Zahvaljujem se i građanima što su bili korektni – sve je zanimalo tko su budući ministri. Ovo je moj tim – vrlo sam sretan i ponosan jer znam da je spreman raditi. Očekujem da će nam zastupnici sutra u Saboru dati povjerenje te da ćemo što prije krenuti raditi. Sutra – kada prezentiram program i novu vladu – vidjet ćete da su ispred nas veliki izazovi. Spreman sam preuzeti odgovornost da što prije počnemo raditi – da stvorimo bolju i uspješnu Hrvatsku.

VLADA RH

Popis članova Vlade RH možete pročitati ovdje:

[document url=”https://kamenjar.com/wp-content/uploads/2016/01/vlada_rh.pdf” width=”740″ height=”600″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari