Connect with us

Hrvatska

(VIDEO) Tvrtka supruge Ivana Vrdoljaka u poslovima s HEP-om zaradila milijune kuna!

Objavljeno

-

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=-AhqteTKsHI” width=”760″ height=”460″]HDZ je u posjedu dokumenata iz kojih je vidljivo da je bivši ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak (HNS) bivšoj supruzi te drugim osobama i tvrtkama priskrbio više od 150 milijuna kuna vrijednih poslova s Hrvatskom elektroprivredom (HEP) izjavio je u četvrtak na konferenciji za novinare u stranačkoj središnjici HDZ-ov zastupnik Željko Fiolić.

[ad id=”93788″]

Ustvrdio je kako je u HEP-u Vrdoljak postavljao svoje ljude te da je s tom tvrtkom poslovao preko firme “ATO Inženjering” kojoj je vlasnik bila njegova bivša supruga, a potom i on.

Tvrtka “ATO Inženjering” počela je u 2011. poslovati s HEP-om. Profit se od milijun kuna u 2011. povećavao i došao u sljedećim godinama do desetak milijuna kuna. Tvrtka je s HEP-om imala ugovorene poslove vrijedne čak 150 milijuna kuna. Postoje li indicije da je počinjeno kazneno djelo, neka državni organi procesuiraju taj slučaj poručio je Fiolić, inače član saborskih Odbora za pravosuđe i Odbora za zakonodavstvo.

Pozvao je povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da to istraži. Vlada je stabilna i drži svoj kurs, više je puta ponovio Fiolić na konferenciji za novinare.

Podsjećamo, Ivan Vrdoljak je u travnju postao novi predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari