VIDEO: Ubojstva u Titovo ime – Tajni odredi ubojica u Njemačkoj (hrvatski prijevod)

6

Dokumentarni film “Ubojstva u Titovo ime” primjer je skrupuloznog novinarskog rada u kojemu se pokrivaju svi važni elementi priče na čijem raščišćavanju zasad više rade Nijemci negoli Hrvati.

Odlični autori: Phillip Grüll i Frank Hofmann

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • cleuna

  Svaka vam čast i hvala što ste se potrudili doći do ovoga filma i objaviti ga.
  Mislim da bi se načekali dok bi ga objavila “javna tv.” koja je pod kontrolom ovih o kojima je riječ i koji su pokušavali i čine sve da se istina ne sazna.
  Ono što me posebno potreslo i razbjesnilo je ova spodoba”Hanzi” (Milan Dorič)
  Ma pogledajte samo životinju kako se cereka u lice čovjeku za smrt čijega je oca suuogovoran.To sve govori o kakvim se zločincima i hladnokrvnim ubojicama radi,dok se istovremeno divim gos.Zagajskom pa je uopće smogao snage da se nađe s ovom zvijeri i suzdrži se da nešto ne napravi nakon onoga sadističko-zločinačkog cerekanja.Samo što mu nije rekao “da ja sam ti ubio oca”.
  I na kraju Lasić.Zar nije sramota da se Lasić onako bezbijedno vozika po Uzarićima?
  Ima li itko da ga odradi istom onom metodom kojom su njegove hijene obijale naše ljude diljem svijeta?
  Sramota je za sve nas što taj čovjek može slobodno da hoda.

 • Hvala Cleuna! Napokon smo mogli objaviti verziju s hrvatskim ‘titlovima’. Načekali bismo se dok ‘javna tv’ objavi ovaj fantastičan dokumentarac!

 • peppermintt

  Lasić mirno živi, ne želi nitko ruke okaljat cleuna,ne želi nitko biti smeće kao što su oni bili, nismo mi takav narod na ladnoj krvi pravit osvete, vjera nas nije naučila tako. Što en znači kako službe ne tribaju odraditi svojd io posla i suditi Lasiću i ekipi koja nije mala. Nešt sma čula priče kako je Lasić zapravo bio jako kooperativan i to dobre volje po pitanju otkrivanja informacija o svojim suradnicima o mreži.. 😉 al ni traga od toga za javno objavit.. ;)kamoli procesuirat. U Hrvatskoj se barem javno priča o mogućnosti lustracije ko nas ovdi ni to..

 • Gabro Vuskic

  Zamolio bih dragog nam Kamenjara.com da potraži onu sliku koju je Milan stavio početkom ove godine: Milana Dorića, Mladena Schwartz-a, Nikole Štedula i Dinka Dedića, zatim druga slika na vjenčanju Mire i Slavice Barešić i stavi ponovno na stranice našeg portala. Ja bih to stavio ali ne znam kako. To je mislim Milan stavio kao naslov. Udbina Guja u njedrima Hrvata, ili ovako nešto slično. Sada je vrijeme da se ljudi upoznaju.

 • Lilith

  Evo Cleuna nakon 4mjeseca od tvog komentara i ove objave, dočekali smo fil i na HRTu..
  sigurno je neka muljaža u pitanju! Ne bi to radman tek tako pustio