Connect with us

Kronika

VIDEO: “URNEBESan” intervju Danijela Bote

Objavljeno

-

ČAPLJINA – Prije 15 godina krenula je jedna glazbena karijera za koju vjerojatno nitko nije mogao slutiti do kojih visina će napredovati. No, činjenica je danas kako je Čapljinac Danijel Boto jedna od najosebujnijih pojava na hercegovačkom estradnom nebu, pa i šire.

S poznatim glazbenikom iz Čapljine ekipa portala javno.ba našla se u njegovom gradu, te su ga intervjuirali ispred poznate fontane u općinskom središtu.

Boto je kao i inače bio iznimno pristupačan, gostoljubljiv, a kako su doznali i kroz razgovor s običnim ljudima u Čapljini svi su oduševljeni su što su se odlučili baš njihovog Botu intervjuirati.

Danijel Boto je govorio o svom najnovijem hitu, daljnjim očekivanjima i ambicijama, nastupima, ali i ljubavnom životu, raznoraznim obožavateljicama, porukama koje mu one ostavljaju, međutim onako iskreno ipak priznaje da je njegovo srce zauzeto i da kuca za jednu njemu posebno dragu osobu.

Obožavateljice su ga jednostavno “slijećale” i tijekom ovog intervjua, no ipak smo nekako posao uspijeli privesti kraju.

Između ostalog, nije na odmet već i sad najaviti kako je Danijel i u pregovorima s jednim ministrom za doček Nove 2014. godine na otvorenom u Mostaru.

Jesu li i koliko su bili uspješni pogledajte u video prilogu koji slijedi:

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas