Pratite nas

Politika

VIDEO – Vučić Babiću: Šta bre ideš ti na Hvar i Brione

Objavljeno

na

“Koliko puta sam ti rekao Babiću, šta bre ideš na otmena letovališta na Brionima i na Hvaru. Idi u Hrvatsku, ne smeta mi, ali nemoj da ideš u skupocena letovališta! Imaš druga na Brionima? Nađi druga u Sopotu, a ne na Brionima. Naš narod nema druga na Brionima!”

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Politika

Krstičević: Zajedničkim angažmanom HDZ-a do pobjede Grabar-Kitarović

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Hina

Ministar obrane Damir Krstičević u utorak je izjavio kako ga u predstoječim izborima za predsjednika republike zanima samo pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović te je pozvao na stvaranje pozitivnog okruženja na izborima.

“Ono što mene zanima je pobjeda naše kandidatkinje na predstojećim izborima, prema tome odgovornost svakog člana HDZ-a je upravo stvaranje jednog dobrog pozitivnog okruženja, i da se svi skupa zajedno angažiramo te da naša predsjednica potvrdi svoj mandat i bude izabrana”, poručio je Krstičević koji je sudjelovao na međunoradnoj konferenciji “Domovinska sigurnost i upravljanje krizama”.

Komentirao je i jučerašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a, gdje je predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković istaknuo kako od svih članova očekuje punu ozbiljnost u nadolazećim izborima.

“Stvaramo jedan pozitivan okvir za natjecanje, imamo predsjednicu koja sigurno može pobijediti, ja sam u to uvjeren”, kazao je Krstičević.

Na pitanje treba li sankcionirati članove stranke koji se ogluše na premijerov poziv Krstičević je rekao da sankcije nisu dobre. “Ali ponavljam, svi moramo biti dio tima, raditi i učiniti sve da imamo pozitivnu kampanju i da predsjednica u tom pozitivnom okružju i pobijedi”, rekao je Krstičević. (Hina)

 

Plenković: Očekujem snažnu potporu cijelog HDZ-a za pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Politika

Evo što je Škoro odgovorio na pitanje podržava li ga Miro Kovač i dio HDZ-a; Razgovarao je i s Matom Radeljićem…

Objavljeno

na

Objavio

U vinogradu Miroslava Škore kod Kutjeva danas je berba grožđa na koju je kandidat za predsjednika države pozvao novinare. Reporterka N1 razgovarala s njim.

Upitan kada je kupio vinograd, Miroslav Škoro je rekao kako je vinograd kupio 2014. godine “iz velike ljubavi prema tom kraju”. Za svoj vinograd dobio je ove godine oko 1.000 do 2.000 kuna poticaja te je rekao kako je “cijeli proces dobivanja poticaja tako napravljen da bi jedan prosječni čovjek koji se bavi vinogradarstvom trebao ići na fakultet da sve shvati”.

Upitan da komentira je li uz njega dio HDZ-a i Miro Kovač, Miroslav Škoro kaže kako nema razloga komentirati HDZ ili bilo koju stranku.

Na pitanje o reakciji HDZ-a na njegovu kandidaturu, odnosno zahtjeva Predsjedništva stranke da članstvo stane iza aktualne predsjednice, Škoro je rekao kako ne bi želio pričati o HDZ-u, već o vinogradu i berbi te kako se u slučaju HDZ-a dogodio ono što se uvijek dogodi kod stranaka: “Vrhuška se odvoji od baze, tko koga podržava, to je pitanje demokracije. Do jedne razine mogu razumjeti stranačku stegu, ali to bi trebalo biti pitanje svakog čovjeka.”

Upitan da komentira odgađanje isticanja kandidature aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Škoro kaže:

“Nitko od nas nije kandidat. Tek kad se raspišu izbori i kad prikupimo 10.000 potpisa postajemo kandidati… Postoji njen stožer, ima šefa stožera, no nema onog tko je najavio kandidaturu. Za pretpostaviti je da će se ona kandidirati pa ćemo na megdan i birači će odlučiti”, kaže Škoro.

Napominje da on još nema stožer.

“Ja, ustvari, nemam stožer, imam tim s kojim suradjujem, dnevno se srećem s desecima ljudi… Razgovarao sam i s Matom Radeljićem, i opet ćemo razgovarati, on puno zna kako to funkcionira. Kad osnujem stožer, vidjet ćete da to neće biti ljudi koji su naročito poznati široj javnosti, već će to biti obrazovani, mladi, sposobni ljudi”, kaže Škoro.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari