Pratite nas

Vidjelica Vicka govori o Gospinom kipu koji svijetli

Objavljeno

na

Vidjelica Vicka dala je intervju za medjugorje.info i rekla nešto o Gospinom kipu koji je prosvijetlio u njezinoj kući. Vicka je kazala da je Gospin kip koji je prosvijetlio kod njih već punih 30 godina. Vicka je u uvodu rekla: “Da kip svijetli, ali nam Gospa svojom prisutnošću svijetli već 32 godine.”

Potom je nastavila: “U sobi gdje je Gospin kip koji svijetli Gospa se puno puno puta ukazala, ali nikad ništa nije sjajilo, ali evo ovih dana  dok sam bila na putu su me obavijestili i rekli mi “Vicka Gospin kip sjaji”. Ja ipak mislim ovo što Gospa daje svijetlost ne trebamo samo gledati , ovako tražiti po Gospi:,” A eno Gospa svijetl!”, nego treba da svijetli u našim srcima. Ta svijetlost sigurno ima veliko žnačenje, a ja isto mislim da je važnije kad se dođe pred Gospu da se klekne, u poniznosti da se moli. Ovo što Gospa  sa svjetlošću radi , to je znak da ona želi mjenjati naše srce, to je jedan malo poticaj, da idemo naprijed.”

Ovo gdje mi živimo u današnjem vremenu nadvila je se velika tama, velika tuga, zato nam i Gospa daje tu svijetlost, svijetlost nade i svijetlo spasenja.  Da nas po tome spasi u Isusu, ali preko ovoga daje pomalo poticaj tome. Ovo sigurno od onoga što je Gospa govorila dajem vam znakove, to su mali predznaci, ali kaže “Draže mi je kad mi vi svoje srce s ljubavlju svjedočite moju poruku i budete svjetlo za druge.

medjugorje-info.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Pregled

Dr. Hermanu Vukušiću branitelji dodijelili nagradu ‘Veliko zlatno srce’

Objavljeno

na

Objavio

Dr. Vukušić je i sam sudionik Domovinskog rata a dugi niz godina pomaže hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima.

Udruga branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam, u suradnji s drugima udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, dodijelila je nagradu „Veliko zlatno srce“ uglednom zagrebačkom liječniku dr. Hermanu Vukušiću, priopćeno je u nedjelju iz udruge.

Predsjednik Udruge branitelja Zagrebački velesajam Željko Baća istaknuo je kako je dr. Herman Vukušiću ugledni liječnik, psihijatar s Klinike za psihološku medicinu KBC-a Zagreb, međunarodno priznati stručnjak koji se više od 25. godina bavi PTSP-om, te izniman čovjek.

Dr. Vukušić je i sam sudionik Domovinskog rata a dugi niz godina pomaže hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima.

Dr. Vukušiću će priznanje biti uručeno u ožuljku na Zagrebačkom velesajmu, uz prigodan umjetnički program, naveli su iz Udruge branitelja Domovinskog rata Zagrebački velesajam

Braniteljsku nagradu „Veliko zlatno srce“ dosad su primili dr. Nela Sršen, publicist Mladen Pavković, glumica Anja Šovagović Despot, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, redatelj Jakov Sedlar i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, dodaje se u priopćenju.

(Hina)

 

Herman Vukušić predložio bolje ime za stranku Dalije Orešković

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Pregled

Počelo postavljanje prvog stalnog pilota Pelješkog mosta

Objavljeno

na

Objavio

Brod iz Kine dovezao je 24 pilota koji će biti dio Pelješkog mosta.

U Komarni je u nedjelju počelo postavljanje prvog stalnog pilota na Pelješkom mostu, objavila je Hrvatska televizija.

Postavljanje je trebalo početi jučer, ali je odgođeno zbog jakog juga. Valovi i vjetar otežavali su pozicioniranje i precizno postavljanje pilota dugog 126 metara.

Brod iz Kine dovezao je 24 pilota koji će biti dio Pelješkog mosta. Piloti su duljine od 126 do 128 metara i oni su najdulji koji će se ugraditi kao temelji za dva središnja stupa budućeg mosta. Ukupno će biti postavljeno 148 pilota.

“Razlika između njih i testnih pilota u tome što su ovi stalni piloti u jednom dijelu antikorozivno zaštićeni, to je dio koji će biti u moru neposredno, dok onaj dio koji ulazi u mulj nije potrebno zaštićivati, i u njima su ugrađene vodilice za postavljanje katodne zaštite i zaštite od munje”, rekao je Jeroslav Šegedin, predstavnik Hrvatskih cesta na gradilištu Pelješkog mosta.

Nakon toga slijedi izvlačenje mulja čija je naslaga na sredini Neretvanskog kanala oko 70 metara te ubacivanje armiranog betona u cijevi pilota, izvijestio je HTV.

(Hina)

 

Pelješki most i cijeli jug Hrvatske iz Ploča će čuvati hrvatski marinci

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari