Connect with us

Komentar

Vidović Krišto čestitala Dan obrane grada Zadra – Vaša obrana može se nazvati čudotvornom

Objavljeno

-

Dragi hrvatski dragovoljci i branitelji grada Zadra,

Sretan vam vaš dan, Dan obrane grada Zadra. S posebnim pijetetom sjećamo se na današnji dan svih koji položiše život za slobodu Zadra i Hrvatske.

Vaša obrana od tehnički gledajući višestruko nadmoćnog srpskog i agresora JNA može se nazvati čudotvornom.

Branili ste svoj dom, gotovo nenaoružani, ali čistim srcem i s krunicom oko vrata. Bogu hvala, izborili ste slobodu koju smo stoljećima čekali.

Danas nakon gotovo 30 godina, kada smo suočeni s negiranjem nepobitne istine i kada zbog nepravde i korupcije koja vlada u Hrvatskoj našu domovinu napuštaju tolike obitelji, poručujem da ne smijemo izgubiti nadu!

Jer, Hrvatska je naša majka, i druge nemamo. Jedan veliki cilj nacionalne slobode i suverenosti smo izborili. Drugi veliki cilj uređenja u socijalno pravednu i pravno funkcionirajući uređenu državu, u kojoj su svi građani jednaki pred zakonom i u kojoj se rad i rezultati nagrađuju, a nerad i korupcija kažnjavaju, taj cilj nismo ostvarili.

Na ovaj veliki dan, dragi Zadrani, pozivam sve da se što više društveno angažiramo, jer današnja borba za ostvarivanje navedenih ciljeva ostvaruje se kroz demokratske mehanizme.

Vaša zastupnica.

Karolina Vidović Krišto

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari