Connect with us

Politika

Vidović Krišto dobila odgovor ‘kakav zavrjeđuje’

Objavljeno

on

“Gospodine Plenkovicu, počevši od 2011., pa sve do unazad par godina, države koje su bile porezne Oaze kao Švicarska i Lichtenstein, su bile suočene s tzv. probijanjem bankarske tajne.

Usto su došli slučajevi kao Panama papers, u kojima su investigativni novinari na svjetskoj razini razotkrili utaju poreza na svjetskoj razini. Sve države, od Njemačke, Austrije, Belgije, Velike Britanije, su naplatile milijarde od tzv. kaznenog poreza zbog skrivenog novca.

Jedina država, koja nije ništa naplatila, očito je Hrvatska.

Postavlja se pitanje – ili nismo imali nijednog prijestupnika koji je iznosio novce na tajne račune u inozemstvo, ili Vi, hrvatska Vlado, porezna upravo, policijo, ste sami upetljani tako da hrvatski porezni obveznici nisu dobili ni kune tog kaznenog poreza.

Apropo vašeg poreznog USKOK-a, koji radi brzinom ostarjelog puža, sugeriram mu da posjeti Ustavni sud, Vrhovni sud, Županijske sudove, bivše i sadašnje vladine dužnosnike, Kalmete, Bandiće, Čačiće, Rogliće, Štrokove, Tedeschije, itd., itd.”

“Na ovo moje pitanje Plenković je govorio neistine, vrijeđao je i, nažalost, nije htio odgovoriti”, komentirala je Vidović Krišto na facebooku.

Pogledajte video.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari