Connect with us

Vijesti

Vidović Krišto: Vaš rođak je ravnatelj bolnice Dubrava. Plenković: Ako mi je Lukšić rod, onda mi je i Bauk

Objavljeno

on

Sestra predsjednika zagrebačkog HDZ-a Davorka Herman članica je Upravnog vijeća Agencije za lijekove, vaš rođak Ivica Lukšić je ravnatelj bolnice Dubrava.

Oba slučaja su udžbenički primjer nepotizma. Jeste li svjesni da nepotizam i kršenje zakona i da tim činovima nanosite štetu svim hrvatskim građanima, destimulirate rad i red i potičete opću društvenu nepravdu? Ako netko dobiva poziciju jer ima rodbinsku vezu, a nema profesionalnu sposobnost odmah se diskirminiraju vrijedi građani. Tko je vama dao pravo da kršite Ustav?- upitala je Karolina Vidović Krišto.

– Hvala vam, zastupnice Vidović Krišto. Reci te vi meni, kako bi rekao Boris Dvornik u Čoviku i pol kako smo Lukšić i ja rod? Po kojoj lozi? Jeste li gledali ‘Čovik i po’? Vi mi čak i djelujete kao da biste mogli znati. Ako vi meni kažete kako smo točno Lukšić i ja rod, po kojoj liniji, onda si i ti meni Bauk rod. Ako mi je po toj liniji rod Bauk, onda mi je i Danica rod. Dakle, prije nego vi ponovite tračete, malo se bolje raspitajte. Profesor Lukšić je sjajan liječnik.

Vidović Krišto je tražila povredu poslovnika jer Plenković nije progovorio o Davorki Herman, na što ju je Plenković pitao je li mu i ona rod.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari