Connect with us

Politika

Vidović Krišto zahvalila navijačima na pomoći nakon potresa

Objavljeno

-

Predsjednica saborskog Odbora za obitelj, mlade i sport Karolina Vidović Krišto zahvalila je u utorak navijačima na pomoći žiteljima razornim potresom pogođene Sisačko-moslavačke županije:

“Brzina vaše reakcije, organiziranost, požrtvovnost i pristojnost kojom ste se iskazali duboko me je dirnula, te vam iskreno zahvaljujem”, poručila je udrugama navijača riječke Armade, zagrebačkih Bad Blue Boysa, osječke Kohorte, splitske Torcide, Tornada iz Zadra i svim drugim navijačkim skupinama koje su pomagale i pomažu stradalima.

Vidović Krišto u priopćenju ističe da rijetko koji narod ima tako dobre, pristojne i zrele navijačke skupine kao što to ima hrvatski narod.

“Ovdje treba napomenuti da ta svijest nije od danas. Ona ima svoju tradiciju. Svi se sjećamo da ste i 1991. bili predvodnici u obrani napadnute nam Domovine”, naglasila je te prozvala vlast zbog odnosa prema navijačkim skupinama.

S jedne strane, naglasila je, su navijači koji su pokazali solidarnost i ljubav prema sugrađanima u nevolji, a s druge je strane “službena hrvatska vlast koja umjesto da vam zahvali, ona vas je kroz određene vladine dužnosnike uvredljivo nazivala”.

Nesretna godina nikad ne dolazi sama

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari