VIKTOR ORBAN: Nigdje u svijetu ljudska prava ne smiju izazvati nacionalno samoubojstvo

2

Premijer Mađarske Viktor Orban u četvrtak je izjavio da migrantima i izbjeglicama ne treba dozvoliti ulazak u Europu.

“Razumijemo te ljude, ali ne možemo udovoljiti njihovim željama. Zato im ne trebamo dozvoliti ulazak u Europu”, rekao je on tokom ceremonije na kojoj su predstavljeni novi timovi snaga sigurnosti, koji će pratiti stanje na mađarskim granicama, prenosi agencija Anadolija.

Dodao je da ni narednih godina pritisak na granicama Mađarske neće prestati.

“Zbog toga će i u narednom periodu zaštita granica biti od velikog značaja u pogledu nacionalne sigurnosti. Van zemlje, odnosno iz Bruxelles-a ni u budućnosti ne možemo očekivati određeno rješenje. Zato se moramo sami štititi”, rekao je Orban.

Istakao je da su mnogi ljudi postali žrtve izbjeglica, krijumčara izbjeglicama i političara koji ih prihvaćaju na europskom tlu.

“Nigdje u svijetu ljudska prava ne smiju izazvati nacionalno samoubojstvo. Zajedno s ilegalnim migrantima stižu i teroristi.

Zbog toga su u nekim europskim zemljama poginuli nevini ljudi, koji su slabosti svojih vlada na kraju platili vlastitim životima”, kazao je Orban.

Napomenuo je da još nije okončana migrantska kriza u Europi, dodajući kako će Mađarska i u narednom periodu nastaviti štititi svoje granice.

VIKTOR ORBAN: Nedopustivo je da usred Europe, kršćani bivaju ubijani usred božićnih blagdana

facebook komentari

  • TOSCA

    BRAVOOOO !!!!!!

  • sjena

    Zar u Hrvatskoj ne postoji netko ?? , tko ima prirodan stav o problemu “izbjeglica ” kao što se to ocituje u Mađarskoj, ( bilo na takav ili na neki drugi naćin !!
    Gosp. Urban ,svaka cast na vaš državnički stav ,koji je više nego ispravan !