Connect with us

Kolumne

Visokom cijenom hrvatski narod plaća tursko njemačko savezništvo u Bosni i Hercegovini

Published

on

Grosse Deutschland može sve i smije se miješati u unutarnje poslove svih zemalja svijeta u kojima vidi svoj ekonomski i politički interes. Demonstrira se super silom čak većom nego li i jest, i gotovo ne trpi nikakve prigovore, ukaze, protivljenja, neslaganja.

No u tim istim zemljama koje je Merkel okupirala na razne načine, danas ekonomski kao temelj za sutra neki drugi, sami njihovi narodi nemaju toliko pravo koliko ima Mutti Merkel. Primjer okupirane Bosne i Hercegovine najbolje pokazuje svemoć i nedodirljivost njemačke kancelarke, i porobljenost i obespravljenost hrvatskog naroda, kojeg suvremena njemačka diktatorica nastoji ili građanizirati, što znači dekristijanizirati, odnosno islamizirati, ili istrijebiti i prognati iz Bosne i Hercegovine.

Uplitanje u beha problem Njemačka dozvoljava samo Erdoganu i Putinu, političkim istomišljenicima totalitarizma, koji postaju opasna osovina zla, danas u Bosni i Hercegovini, sutra u Europi i cijelom svijetu. Te tri autoritarne zemlje prijateljski surađuju u Bosni i Hercegovini na istrijebljenju hrvatstva i katoličanstva, što podsjeća na njemačko ruski pakt iz prošlosti.

Bilo čije drugo interesiranje riješavanju beha problema taj trio naziva rušilačkim i miješanjem u unutarnje poslove Bosne i Hercegovine, kao unitarno centralističko muslimanskog entiteta, ustrojenog onako kako je uređena Rusija, Turska i Merkelina Njemačka čiji narod je politički ušutkan kao nikad do sad.

Naime, njemački list Spiegel, ogledalo Merkeline vladavine, kompetentan je i ovlašten da piše o beha problemu onako kako to od njih traži vladarica, gazdarica. I samo kako on piše “to je ispravno”, to je prava slika beha stvarnosti, to je put riješavanju beha problema, koji se ne riješava više od dva desetljeća.

I dok Spiegel zrcali njemačkom pristranošću u političkom beha blatu, a kojeg još više muti Merkelino građaniziranje, odnosno islamiziranje Bosne i Hercegovine, u isto vrijeme taj Merkelin glasnogovornik brani Hrvatskoj svaki spomen ugroženosti hrvatskog naroda u tursko-rusko-njemačkoj pokrajini Bosni i Hercegovini. Osovina trio gradi berlinsko-rusko-otomanski zid oko Bosne i Hercegovine, u koju dopuštaju ulazak samo islamskim migrantima, mudžahedinima, prisiljavajući izlazak Hrvatima, narodu kojeg su označili problemom i kočničarom beha podjele na pravoslavni srpski i islamsko turski dio.

Udruženi zločinački trio, Rusija-Turska-Njemačka, beha političko međunacionalni čvor je zavezao i stegao najmalobrojnijem, hrvatskom narodu, oko vrata do gušenja. I guše ga, a u brutalnostima iživljavanja nad žrtvom prednjači turski sultan Erdogan i njemačka sultanica Merkel. Ti perfidni načini torture nad hrvatskim narodom kojem je krivica jedino u tome što traži jednakost i ravnopravnost u Bosni i Hercegovini sa ruskim Srbima i njemačko turskim Bošnjacima, materijal je za jedan novi Haški tribunal. On bi osudom Erdogana i Merkel ispravio nepravdu za radikalno i pristrano miješanje u beha unutarnje poslove, zbog kojih je zemlja vraćena stoljeća unazad, a u konačnici sva tri naroda dovedena na ivicu gladi i biološkog opstanka.

Pokazuje se i potvrđuje da su Njemačka i Turska, pored zločinačkog plana migrantske invazije na Europu, duo koji najviše, zapravo jedini, ugrožava mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini. U beha entitet slobodno ulazi kao u svoju prčvarnicu, u 81. pokrajinu zloglasnog Otomanskog carstva, u amanet što mu ga ostavio Alija Izetbegović, sultan Erdogan. Za vrijeme njegove inventure zemlja je okićena turskim zastavama, i na tu danas političku, a sutra vjerojatno i vojnu, invaziju miješanja Turske u beha poslove Merkelina tiskovina Spiegel ne reagira, što znači da tu okupaciju podržava.

Znak je to vrlo opasne njemačko turske koalicije istrijebljenja hrvatskog naroda, i na način „građaniziranja” kao sigurnog sredstva islamiziranja Bosne i Hercegovine.

Merkelino političko zrcalo Spiegel, u članku „Opasnost za Balkan”, miješajući se interesno i pristrano na bošnjačku stranu u Bosni i Hercegovini, kritiziralo je Hrvatsku vladu, zbog toga što je ukazala na nepravdu nametanja Komšića kao hrvatskog predstavnika u beha Predsjedništvo, optužujući je za „ugrožavanja mira na Balkanu”.

Aktualna njemačka vlast koju predvodi odlazeća kancelarka, a za koju piše Spiegel morala bi odgovoriti, šta njoj daje pravo da se miješa u unutarnje poslove Bosne i Hercegovine, i šta je to što Hrvatskoj, kao supotpisnici Daytona, oduzima pravo zaštite vitalni nacionalni interesa Hrvata u toj zemlji. Po Merkelinom tumačenju prava i pravednosti, slobode i jednakosti, suverenosti i konstitutivnosti pravo jednog naroda mjeri se njegovom nemoći i slabošću. I stoga Njemačka ima veće pravo zaštite Bošnjaka muslimana negoli Hrvatska u zaštiti svog hrvatskog naroda, jednog od tri suverena i konstitutivna beha naroda.

Njemačkoj ne smeta tursko i rusko miješanje u beha politička događanja, ali joj smeta Hrvatsko pravo, koje ima uporište u Daytonskom sporazumu kojeg je potpisala kao sugarant njegove provedbe, ukazivanja nepravde koja se pokazala u najgrubljem obliku bošnjačkim biranjem svoja dva člana beha Predsjedništvo, bez hrvatskog, čemu je uveliko doprinijela i njemačka prisilna „građanizacija” beha društva, što znači islamizacija.

Visokom cijenom, obespravljenosti, nejednakosti, neravnopravnosti, hrvatski narod plaća tursko njemačko savezništvo u Bosni i Hercegovini, i njihovo miješanje u beha događanja, koja su zbog toga sve dramatičnija a zemlja sve izgubljenija. Njemačka uveliko pomaže Erdoganu da vrati Otomansko carstvo u Europu, danas u Bosni i Hercegovini a sutra do pod Beč. Ne ugrožava Hrvatska mir na Balkanu, već njemačko tursko uplitanje u problem Bosne i Hercegovine.

Vinko Đotlo

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari