Pratite nas

Vjećnicima umjesto regresa nešto konkretno – Kamp Prikolice

Objavljeno

na

[dropcap]T[/dropcap]emeljem glasnih šaputanja po gradu odlučili smo se uvjeriti vlastitim očima što se bijeli u Mostaru bijelom gradu.Parking ispred gradske vjećnice, koju inače mostarski vjećnici zaobilaze u širokom luku slušajući svoje stranačke estradnjake, uredno popunjen voznim parkom-kamp kućice.

Off the record, jer im je savjetovano ne ići u javnost s tim da se ne bi uznemirila ona dosadna raja što hoće nekakvu plaću, rečeno nam je da su nabavljene samo zahvaljujući  vještim kompenzacijama  i svaki vjećnik dobio u trajno vlasništvo po kamp kućicu.
Aferim.
Tako i treba.
Neka se vidi tko radi taj i primi zasluženu materijalnu nagradu.

kučibaba /kamenjar.info

fotke nove 390 fotke nove 391 fotke nove 381

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Politika

Vladimir Šeks: ‘Karlo Ressler nije izdao ni Andreja Plenkovića ni sebe’

Objavljeno

na

Objavio

HDZ u sjedištu stranke održava sjednicu Predsjedništva i Nacionalnog vijeća. Uoči sjednice na kojoj će članovi stranke odlučivati o datumu unutarstranačkih izbora, članovi stranke komentirali su aktualna događanja.

Na pitanje je li Karlo Ressler izdao Andreja Plenkovića Vladimir Šeks je odgovorio:

“Za njegovu sam izjavu doznao nekoliko dana nakon što ju je dao. Bio sam pod visokom temperaturom i kada sam ju doznao nisam bio sretan zbog toga. Rekao sam mu da je tom izjavom kojom on daje blanko mijenicu nikome, pa ni Plenkoviću, da je to nesretna i nespretna izjava, i da će se dignuti na vrlo visoku potenciju, što se i dogodilo. No, Karlo Ressler nije izdao ni Andreja Plenkovića ni sebe. On je mlad čovjek, u HDZ-u vlada demokracija i on je u skladu s demokratskom praksom HDZ-a izrazio svoje mišljenje”.

Upitan misli li da će Ressler podržati Plenkovića za novi mandat, rekao je da hoće. “Da, i te kako da. Ja podržavam njegov drugi mandat, ali podržava ga svakako i Karlo Ressler. On će to uskoro rajzasniti, te nedoumice koje su nastale tim dijelom izjave.

Pitajte njega konačno, ja sam s njim u osebujnim odnosima. Njegov politički mentor nisam ja nego Andrej Plenković, koji ga je i stavio na listu, koji ga je forsisirao zbog svega skupa, on nije sretan zbog tog dijela njegove izjave. Međutim, nije kraj svijeta. Sada se raspisuju unutarstranački izbori, svatko, pa i Karlo Ressler, će se moći opredijeliti precizno i jasno.

Jedno je bila logika prije raspisivanja izbora, kontekst u kojem je Karlo dao svoju izjavu, a drugo će biti kontekst koji će uslijediti nakon raspisivanja unutarstranačkih izbora. On je mlad čovjek, demokrat. I ja sam se u životu borio za slobodu izražavanja mišljenja i za to ponekad treba pretrpjeti koješta, pa i različite prijekore. Vjerujem da će ovo biti jedna poštena, fer i korektna unutarstranačka utakmica.”, kazao je Šeks, prenosi N1.

Bliži se Plenkovićev kraj, Šeksov posinak Ressler, kojeg je poslao u Bruxelles, javno se odrekao šefa HDZ-a

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

dr. Herman Vukušić poručio Beljaku: U skoro vrijeme može očekivati ‘šačicu pijanaca’ u Samoboru

Objavljeno

na

Objavio

Poznati psihijatar dr. Herman Vukušić osvrnuo se na najnoviji istup predsjednika HSS-a Kreše Beljaka:

BELJAK OPET U ELEMENTU😡

Ne kaže badava narod: “Nitko ne može protiv budale koliko budala može protiv samoga sebe!”

Krešo Beljak, oličenje političkog hubrisa, bahatosti i primitivizma opet je jučer, prilikom godišnje skupštine križevačko-kalničkog HSS-a sa govornice “opleo” po hrvatskim braniteljima.

Beljak je tom prigodom, između ostaloga, rekao “kako je njegov prijatelj Zoran Milanović dvije godine trpio šator šačice pijanaca u Savskoj”.

-Da sam bio ministar ili premijer to nepoštivanje zakona, ustava, propisa ne bi trpio 24 sata – rekao je Beljak i napomenuo kako nema hrvatskog generala koji nije multimilijuner (citat sa portala “Kamenjar”).

Šačica pijanaca???

Kao prvo, kao što sam već naveo u prethodnoj objavi o apsolutnoj depolitizaciji FB inicijative protiv Beljakovog govora mržnje, jedan sam od prvih koji je kritički pisao i govorio o nekim objektivnim negativnostima vezanim za braniteljski prosvjed u (tada) Savskoj 66.

Međutim, svesti jedno opravdano okupljanje nezadovoljne a zaslužne društvene skupine na “šaćicu pijanaca” može samo devijantni i zločesti um koji nema niti malo poštovanja za žrtve Domovinskog rata.

Iako argumenti Beljaku ništa ne znače, ovim putem želim njega i njegove istomišljenike podsjetiti da su prosvjedu u Savskoj prethodila zakidanja prava najtežih ratnih invalida, kao i neodgovorne izjave visokih dužnosnika Ministarstva branitelja po kojima su pripadnici neprijateljske vojske ispadali “otporni heroji” u odnosu na naše branitelje.

Kada je prosvjed počeo, još se tijelo pokojne Nevenke Topalušić nije niti ohladilo, a sa petog kata Ministarstva branitelja ismijavali su se žrtvama Domovinskog rata, kako vojnim, tako i civilnim.

Sve se to moglo čuti na audio zapisu kolegija koji je tadašnji ministar Predrag Matić osobno vodio, a Bojan Glavašević zavijao “Busovača, zdravoooo!”

Grupa “BRANITELJI PROTIV BELJAKA” u nepunih je 24 sata prikupila skoro 1.000 članova bez (za sada) većeg tehničkog i organizacijskog angažmana, a cijelo me jutro zovu ratni prijatelji od Vukovara do Dobrovnika i šalju poruke potpore.

Stoga, ovim putem poručujem Kreši Beljaku da u skoro vrijeme može očekivati ” šačicu pijanaca” u Samoboru, na legalno prijavljenom, mirnom i dostojanstvenom prosvjedu protiv njegovih poruka mržnje i netolerancije.

Ili to smiju samo Rada Borić i Jelena Veljača?, napisao je Vukušić na facebook-u.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari