Pratite nas

Komentar

Prozirno nam podmeću “ratnohuškačku” politiku…

Objavljeno

na

Prenosimo komentar čitatelja na jučerašnju reakciju DF i SDP BiH na, kako navode, “ratnohuškačku” izjavu Tomislava Karamarka i zaključke HNS-a:

Prozirno nam podmeću “ratnohuškačku” politiku, manipuliraju, spominju izmišljeno Karađorđevo, “agresiju” Hrvatske na BiH s jedinim ciljem, a to je onemogućavanja i te kako opravdanog formiranja trećeg entiteta !

“Zaboravljaju” bitne i istinite stvari !…

“Željko Komšić jedino što ima hrvatskog u sebi je metak HVO-a !”

Evo nekoliko ” sitnih” činjenica za one koji mute vodu !

Vjerojatno je u Karađorđevu dogovoreno i inzistirano s hrvatske strane (dok im je u krilu sjedio Ejup Ganić, Bakir Izetbegović, Adil Zulfikarpašić, Muhamed Filipović, Nermin Nikšić, Stipe Mesić, Vesna Pusić), raketiranje Banskih dvora, Zagreba, razaranje Vukovara, Dubrovnika, Osijeka, Zadra, Županje, Slav. Broda, Karlovca, Gospića, pokolj u Škabrnji, Voćinu, Borovu selu….

Vjerojatno je u Karađorđevu dogovorena “Obuka policajaca iz BIH u Hrvatskoj, a koje šalje SDA još 1991. god.

– Obuka pilota A BIH u Republici Hrvatskoj.
– Obuka i opremanje čitavih postrojba A BIH u Hrvatskoj.
– Zbrinjavanje stotina tisuća muslimanskih izbjeglica u RH.
– Organiziranje eksteritorijalnog školstva za muslimane izbjeglice u RH .
– Vremenski neprekinuto naoružavanje A BIH.
– Municija, nafta i lijekovi, i hrana i ostala potrebna logistika A BIH za vođenje rata.
– Liječenje više od 10 000 ranjenih boraca A BIH u hrvatskim bolnicama.
– Regularni logistički centri A BIH u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Samoboru, tijekom cijelog rata. Itd., itd.”

I sve to besplatno!

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da Hrvati u BiH glasuju na referendumu za samostalnost cjelovite BiH i da RH među prvima prizna državu BiH.

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno granatiranje većine hrvatskih gradova, među kojima su i Zagreb, Karlovac, Slavonski brod, Dubrovnik i drugi, organizirano je i izvedeno s teritorija Bosne i Hercegovine.

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da se Selo Ravno koje je u sastavu općine Trebinje, a većinskim je dijelom Hrvatsko, sravni sa zemljom, selo Uništa koje se nalazi uz Dinaru u sastavu je bosanskohercegovačke države, a pristupiti mu se može samo iz Hrvatske, okupirano je od Srba.

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da ” U lipnju 1992. godine Francois Mitterrand iznenada posjeti Sarajevo te uspostavi zračni most s humanitarnom pomoći za opkoljeni grad. Mnogi mu,s pravom, zamjeraju ovaj potez jer smatraju da je time stvoren dojam da opsade Sarajeva zapravo ni nema, te tako spriječio zapadnu vojnu intervenciju protiv bosanskih Srba i prepustio Sarajevo i ostatak BiH uništavanju od strane srpskih snaga.”

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da britanski general Michael Rose zaustavi napade NATO-a na srpske položaje oko PRETUŽNE Srebrenice i da Britanija zadrži djelovanje NATO-a, od srpnja 1993. do poslije Srebrenice, kad je bila prisiljena, zajedno s drugim članicama, odgovoriti na POKOLJ koji se dogodio…

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovorena i akcija svih akcija “OLUJA” koja je između svega ostalog zaustavila i planirani pokolj u Bihačkoj enklavi te zaustavila rat u meni tako predragoj i napaćenoj Bosni i Hercegovini…!!!

P.S. Vjerojatno je Nermin Nikšić , Željko Komšić, pristao na PROGRAMIRANJE ISTINE od strane onih snaga koje ne žele dobro Bosni i Hercegovini !!!

Sinisa Zupcic

[ad id=”40551″]

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Milijan Brkić: Ostanimo mudri i odani ideji o boljoj Hrvatskoj, onakvoj kakvu svi želimo

Objavljeno

na

Objavio

Saborski zastupnik HDZ-a Milijan Brkić čestitao je danas svim hrvatskim državljanima Dan hrvatske državnosti putem svog Facebooka. Brkić je poručio Hrvatima neka ostanu “posvećeni, uporni, strpljivi, mudri i  odani ideji o boljoj Hrvatskoj, onakvoj kakvu svi želimo”.

Čestitku Milijana Brkića prenosimo u cijelosti:

“Danas obilježavamo jubilarnu 30. obljetnicu Dana državnosti Republike Hrvatske, povijesnog trenutka konstituiranja prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora.

Nakon života u uvjetima ograničenih sloboda, zbog strahovlade komunističkog režima, naš narod je konačno zakoračio u politički pluralizam. Nedugo zatim, hrvatski branitelji su ovu hrabru odluku branili od svih onih koji nisu voljeli i željeli slobodnu i neovisnu nam Hrvatsku!

Ujedinjeni hrvatski domoljubi, dragovoljci, branitelji i narod odlučili su pod cijenu svojih života braniti čast, dostojanstvo i pravo Hrvata na samoodređenje! Naša trajna obveza je prenositi ISTINU budućim generacijama i osvijestiti značaj svih bitnih događaja utkanih u temelje hrvatske državnosti, a koji su obilježili noviju hrvatsku povijest. To je naša dužnost i prema svim hrvatskim braniteljima koji su dali svoje živote kako bi mi danas živjeli u slobodnoj

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Kolinda Grabar Kitarović: Prvi državni blagdan napokon se ‘vratio kući’

Objavljeno

na

Objavio

Kolinda Grabar Kitarović je na svom Facebooku poručila kako se prvi državni blagdan “napokon vratio kući”.

Danas, kada se naš prvi državni blagdan napokon „vratio kući“, svim Hrvaticama i Hrvatima i hrvatskim državljankama i državljanima u Domovini, Bosni i Hercegovini i iseljeništvu, s velikom radošću i ponosom čestitam Dan hrvatske državnosti.

Proslavimo ga onako kako je želio naš prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman, izražavajući vrijednosti i težnje što ih je Hrvatski sabor stoljećima čuvao: državnost, želju za samostalnošću i slobodom.

To su vrijednosti koje smo čuvali i branili kroz povijest, a posebno u Domovinskom ratu, hrabrošću i vjerom, uz mnoge i velike žrtve. Ponosni na učinjeno, nastavimo u zajedništvu uređivati našu Hrvatsku onakvom u kakvoj zaslužuju živjeti naša djeca i unuci.

Govor. Dr. Franje Tuđmana – 30. Svibnja 1990.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari