Connect with us

Komentar

Prozirno nam podmeću “ratnohuškačku” politiku…

Objavljeno

on

Prenosimo komentar čitatelja na jučerašnju reakciju DF i SDP BiH na, kako navode, “ratnohuškačku” izjavu Tomislava Karamarka i zaključke HNS-a:

Prozirno nam podmeću “ratnohuškačku” politiku, manipuliraju, spominju izmišljeno Karađorđevo, “agresiju” Hrvatske na BiH s jedinim ciljem, a to je onemogućavanja i te kako opravdanog formiranja trećeg entiteta !

“Zaboravljaju” bitne i istinite stvari !…

“Željko Komšić jedino što ima hrvatskog u sebi je metak HVO-a !”

Evo nekoliko ” sitnih” činjenica za one koji mute vodu !

Vjerojatno je u Karađorđevu dogovoreno i inzistirano s hrvatske strane (dok im je u krilu sjedio Ejup Ganić, Bakir Izetbegović, Adil Zulfikarpašić, Muhamed Filipović, Nermin Nikšić, Stipe Mesić, Vesna Pusić), raketiranje Banskih dvora, Zagreba, razaranje Vukovara, Dubrovnika, Osijeka, Zadra, Županje, Slav. Broda, Karlovca, Gospića, pokolj u Škabrnji, Voćinu, Borovu selu….

Vjerojatno je u Karađorđevu dogovorena “Obuka policajaca iz BIH u Hrvatskoj, a koje šalje SDA još 1991. god.

– Obuka pilota A BIH u Republici Hrvatskoj.
– Obuka i opremanje čitavih postrojba A BIH u Hrvatskoj.
– Zbrinjavanje stotina tisuća muslimanskih izbjeglica u RH.
– Organiziranje eksteritorijalnog školstva za muslimane izbjeglice u RH .
– Vremenski neprekinuto naoružavanje A BIH.
– Municija, nafta i lijekovi, i hrana i ostala potrebna logistika A BIH za vođenje rata.
– Liječenje više od 10 000 ranjenih boraca A BIH u hrvatskim bolnicama.
– Regularni logistički centri A BIH u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Samoboru, tijekom cijelog rata. Itd., itd.”

I sve to besplatno!

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da Hrvati u BiH glasuju na referendumu za samostalnost cjelovite BiH i da RH među prvima prizna državu BiH.

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno granatiranje većine hrvatskih gradova, među kojima su i Zagreb, Karlovac, Slavonski brod, Dubrovnik i drugi, organizirano je i izvedeno s teritorija Bosne i Hercegovine.

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da se Selo Ravno koje je u sastavu općine Trebinje, a većinskim je dijelom Hrvatsko, sravni sa zemljom, selo Uništa koje se nalazi uz Dinaru u sastavu je bosanskohercegovačke države, a pristupiti mu se može samo iz Hrvatske, okupirano je od Srba.

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da ” U lipnju 1992. godine Francois Mitterrand iznenada posjeti Sarajevo te uspostavi zračni most s humanitarnom pomoći za opkoljeni grad. Mnogi mu,s pravom, zamjeraju ovaj potez jer smatraju da je time stvoren dojam da opsade Sarajeva zapravo ni nema, te tako spriječio zapadnu vojnu intervenciju protiv bosanskih Srba i prepustio Sarajevo i ostatak BiH uništavanju od strane srpskih snaga.”

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovoreno da britanski general Michael Rose zaustavi napade NATO-a na srpske položaje oko PRETUŽNE Srebrenice i da Britanija zadrži djelovanje NATO-a, od srpnja 1993. do poslije Srebrenice, kad je bila prisiljena, zajedno s drugim članicama, odgovoriti na POKOLJ koji se dogodio…

VJEROJATNO JE U KARAĐORĐEVU dogovorena i akcija svih akcija “OLUJA” koja je između svega ostalog zaustavila i planirani pokolj u Bihačkoj enklavi te zaustavila rat u meni tako predragoj i napaćenoj Bosni i Hercegovini…!!!

P.S. Vjerojatno je Nermin Nikšić , Željko Komšić, pristao na PROGRAMIRANJE ISTINE od strane onih snaga koje ne žele dobro Bosni i Hercegovini !!!

Sinisa Zupcic

[ad id=”40551″]

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari