Connect with us

Reagiranja

VLADA: Nameću se lažne teze o ustašizaciji društva

Objavljeno

on

Svako veličanje ustaškog režima i opravdavanje njegovih zločina s bilo kojeg mjesta Vlada Republike Hrvatske najoštrije osuđuje i drži apsolutno neprihvatljivim, stoji u priopćenju koje je Vlada objavila nakon obraćanja predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović.

[ad id=”93788″]

Vlada Republike Hrvatske već je u nekoliko navrata jasno osudila ustaški režim i zločine koji su se dogodili u ime tog istog režima. Stalno nametanje lažnih teza o ustašizaciji društva i neprihvatljivi istupi pojedinaca dio su šire kampanje s ciljem novih podjela u društvu i sprečavanja provođenja reformi i programa aktualne Vlade. Unatoč pokušajima destabilizacije Vlade, ova je Vlada odlučna u provođenju reformi koje su jedini put izlaska iz krize. Vlada Republike Hrvatske učinit će sve da se Hrvatska kao članica Europske unije nastavi razvijati u duhu tolerancije, kao ravnopravna članica europske obitelji s kojom dijelimo iste vrijednosti, navodi Vlada u priopćenju.

Vlada će svoj program i ciljeve realizirati te učiniti sve da se zaustavi iseljavanje mladih, otvore nova radna mjesta, to je obećanje koje smo dali našim građanima, stoji u priopćenju Vlade koja se oglasila nakon što je predsjednica Republike Vladi i svim državnim institucijama postavila pitanje: Jeste li svjesni da nam svakodnevno autobusi mladih ljudi odlaze iz zemlje, ne samo zbog nedostatka posla nego i zbog neizdržive atmosfere zagađenosti javnog prostora mržnjom i netolerancijom. Trgnite se! Zaustavite međusobne svađe i uhvatite se posla!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari