Connect with us

Politika

VLADA – razrješenja i imenovanja ravnatelja Vladinih radnih tijela

Objavljeno

-

Foto: Hina

Vlada RH je na zatvorenome dijelu sjednice u srijedu donijela nekolicinu kadrovskih odluka te su razriješeni dosadašnji ravnatelji Vladinih radnih tijela i imenovani novi, priopćeno je iz. Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH.

Razriješeni su dosadašnji ravnatelji radnih tijela Vlade i to – Ivana Marinković Županc, ravnateljica Ureda Koordinacije za unutarnju i vanjsku politiku, Nina Ban Glasnović, ravnateljica Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje, Ines Uglešić, ravnateljica Ureda Koordinacije za gospodarstvo i Marija Pišonić, ravnateljica Ureda Koordinacije za društvene djelatnosti i ljudska prava.

Ivana Marinković Županc imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za vanjsku i europsku politiku, Nina Ban Glasnović imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje i tajnicom Ureda Koordinacije za demografiju, Ines Uglešić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za gospodarstvo, a Marija Pišonić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za unutarnju politiku, društvene djelatnosti i ljudska prava,

Također Domagoj Dodig imenovan je tajnikom Ureda Koordinacije za sektorske politike, a Ana Dalmatin Matijašević imenovana je tajnicom Ureda Kadrovske i Administrativne komisije.

Arian Čustović imenovan je povjerenikom Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti općinskog načelnika Općine Smokvica.

Na zatvorenom dijelu Vladine sjednice usvojen je i Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2024. godinu, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas