Connect with us

Vijesti

VLADA ZABRANILA KLAPI SVETI JURAJ NASTUP NA SKUPU ZAJEDNIŠTVA 100% ZA HRVATSKU

Objavljeno

-

Branitelji budite spremni, poručuju iz organizacijskog odbora “Skupa zajedništva” 100% a Hrvatsku”!.

Nakon što se premijer jučer na obljetnici “Bljeska”u Okučanima susreo s hrvatskim braniteljima prosvjednicima, a što je Vlada kao udarnu vijest stavila na sve svoje javno dostupne stranice  ta je vijest brujala svim hrvatskim medijima kao dugo očekivani susret premijera s hrvatskim braniteljima- koji je šest mjeseci ignorirao branitelje prosvjednike u Savskoj.

[ad id=”68099″]

Danas uslijedio šok- branitelji konsternirani odlukom o zabrani

Od organizatora prosvejda upravo doznajemo da je hrvatska Vlada zabranila nastup klapi Sv,. Juraj koja je trebala otpjevati  HIMNU DOMOVINE HRVATSKE…

“Branitelji su jučer na svetom tlu u Okučanima pružili ruku pomirenja Zoranu Milanoviću. Ali danas je premijer zajedno sa ministrom Kotoromanovićem ponovo zabio nož u leđa zabranivši nastup klapi Hrvatske ratne mornarice Sveti Juraj. Imamo narodne nošnje iz čitave republike Hrvatske, gdje će se ljudi pred katedralom veseliti i pleseti, a klapi Sveti Juraj koja je proizašla iz Domovinskog rata zabranjeno je nastupiti. To sigurno nije put koji vodi dijalogu” – rekao nam je Josip Klemm, jedan od organizatora koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, koji počinje u 19 sati.

Branitelji budite spremni, poručuju iz organizacijskog odbora “Skupa zajedništva” 100% a Hrvatsku”!…

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari