Connect with us

Politika

Vladimir Šeks traži opoziv predsjednika Zorana Milanovića

Objavljeno

-

Šeks komentirao je za RTL istupe predsjednika Zorana Milanovića, pogotovo unazad nekoliko dana. Rekao je kako je njegovo ponašanje “koktel psihičkih poremećaja”.

“Mislim da su simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali. Nisam stručnjak, ali se radi o određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije…”, započeo je Šeks, pa u razgovoru dodao kako traži njegov opoziv.

“Sada predstoji situacija u kojoj postoje na 4 fronta jasno postavljene ustavno-pravne dijagnoze. Prva je to da su se stekli svi uvjeti da se pokrene postupak opoziva sa mjesta predsjednika Republike jer je on očito, osobito u zadnjim nastupima, prekršio Ustav, prekršio temeljna načela Ustavnog poretka. Trebalo bi pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene spriječenosti predsjednika Republike da obnaša svoju dužnost”, rekao je Šeks.

Podsjetimo, Milanović se posljednjih dana sukobio s premijerom Plenkovićem, predsjednikom Sabora Jandrokovićem i saborskim zastupnikom Pupovcem. Nazvao ih “ružnim, zlim i prljavim”. U svojim je istupima redovito prozivao i Šeksa, koji mu je sada odgovorio. Ništa manje žestoko, a sada se čeka novi Milanovićev odgovor, prenosi RTL.

Višnja Starešina: Zoranova pravosudna revolucija

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari