Pratite nas

Komentar

‘Vojkova Vera’ izašla iz pritvora uz poruku: ‘IZNAD SVIH’!

Objavljeno

na

Svi mediji izvijestili su jučer o izlasku iz pritvora SDP-ove riječke pročelnice Vere Begić koja je pijana vozila 3 km u suprotnom smjeru na Istarskom ipsilonu i ubila čovjeka te ozlijedila dijete…

‘Vojkova Vera’ prilikom izlaska je izjavila kako samo “želi priliku da obitelji oštećenoga iskaže koliko joj je žao”, a evo kako je iskazala “žaljenje” – za izlazak iz pritvora odjenula je majicu na kojoj piše: “IZNAD SVIH”!

Zaista ne znamo je li ovdje riječ o slučajnosti ili ipak – pažljivo odabranom ‘modnom dodatku’ i čistoj provokaciji?! Riječani koji je poznaju i koji su se javili redakciji Bujice tvrde da je riječ o izuzetno bahatoj osobi koja je dobro znala kako izaći pred novinare te da nije slučajno izabrala navijačku majicu ‘Rijeke’ s vrlo konkretnom porukom. Ohrabrena je i činjenicom da od Obersnelove gradske uprave i dalje dobiva plaću! Komentirao je Velimir Bujanec

U svakom slučaju, Vojkova Vera u pritvoru nije bila niti mjesec dana, a nikome nije palo na pamet postaviti pitanje – što je s opasnošću od ponavljanja djela, s obzirom da je već više puta pijana vozila i činila prometne prekršaje koje je netko zataškavao. Mlada SDP-ovka svjesna svoje nedodirljivosti zato je svima i poručila: IZNAD SVIH!

PHOTO: Mediji nisu prokomentirali natpis na majici riječke SDP-ovke prilikom izlaska iz pritvora, ali da je riječ o nekom HDZ-ovcu ili ‘desničaru’ – sigurno bi ga rasturili, a možda i vratili u pritvor… primjetio je Velimir Bujanec.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Beljak HSS pretvorio u crvenije od svega crvenog

Objavljeno

na

Objavio

Vijest glasi: “Zakopajmo sjekire, evo vam ruka – rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak na sjednici Glavnog odbora stranke pružajući ruku zastupnici HSS-a Ani-Mariji Petin, nakon čega se ona, kaže nam izvor blizak Beljaku, digla i napustila sjednicu, naravno ne uzvrativši rukovanje.

S njom je sjednicu Glavnog odbora napustilo još nekoliko HSS-ovaca, nakon čega su zatražili ostavku predsjednika HSS-a Beljaka.”

Beljakova ostavka – koja nemoguća i nelogična sintagma! Sadašnji predsjednik HSS-a čisti stranku od svih koji su u njoj nešto značili, koji su je simbolizirali i izražavali njezinu političku, pučku i kršćansku bit.

Stvara stranku kakvu želi, vrlo uspješno, a nitko ostavku ne podnosi zbog uspjeha.

Tradicijski HSS utemeljen na narodskim i narodnim vrijednostima pretvorio je u stranku liberalniju od svih liberalnih i crveniju od svih crvenih. A pri tom se služi milovanjem svojih političkih protivnika biranim riječima od kojih obuzima jeza.

Ali bar u nečemu HSS slijedi Stjepana Radića koji je rekao: “Kad je čovjek na umoru, onda je blizu Boga, a kad je u zatvoru, onda je blizu svome narodu”.

A takva bliskost s narodom živi i danas, u onima koji se bore za narod dobivajući uvjetni zatvor zbog provala u automobile.

Milan Ivkošić / VL

 

Beljak iz HSS-a izbacio Zvonka Pongraca predsjednika HSS-a OBŽ i Regije Slavonija

 

 

 

Pobuna u HSS-u: Dio članova Glavnog odbora HSS-a zatražio ostavku Beljaka

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Predrag Peđa Mišić: Milorade nisi bio niti ćeš biti čovjek koji želi suživot i boljitak svima nama

Objavljeno

na

Objavio

DOK JE TEBE

Požurio si Milorade
Dok je tebe mira neće biti.

A ja ti poručujem govori u ime ono malo bijednika, zločinaca koji te slijede.
Nas ostale, a ima nas veliki broj, ostavi na miru.

Pusti nas da živimo u svojoj Domovini.
Tebi i ostalima sretan put.

Nisi bio niti ćeš biti čovjek koji želi suživot i boljitak svima nama.
Ti Milorade si prijetnja nama i s tobom nikad neće biti mira. Dok obilaziš zločince I negiraš zločin, podržavaš zločin I ti si zločinac

Ivan Penava i Marijan Pavliček su ono što se Vukovaru a i Hrvatskoj trebalo davno dogoditi
I da umalo zaboravih kad drugi put ucjenjuješ moju glavu stavi pravu cijenu

Dok su me četnici ubijali
Hrvati mi glavu sačuvaše kao i mnogim Srbima

Predrag Peđa Mišić

 

Predrag Peđa Mišić: Ne želim bratstvo i jedinstvo, na osobnom primjeru znam da je to problem

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari