Pratite nas

Komentar

‘Vojkova Vera’ izašla iz pritvora uz poruku: ‘IZNAD SVIH’!

Objavljeno

na

Svi mediji izvijestili su jučer o izlasku iz pritvora SDP-ove riječke pročelnice Vere Begić koja je pijana vozila 3 km u suprotnom smjeru na Istarskom ipsilonu i ubila čovjeka te ozlijedila dijete…

‘Vojkova Vera’ prilikom izlaska je izjavila kako samo “želi priliku da obitelji oštećenoga iskaže koliko joj je žao”, a evo kako je iskazala “žaljenje” – za izlazak iz pritvora odjenula je majicu na kojoj piše: “IZNAD SVIH”!

Zaista ne znamo je li ovdje riječ o slučajnosti ili ipak – pažljivo odabranom ‘modnom dodatku’ i čistoj provokaciji?! Riječani koji je poznaju i koji su se javili redakciji Bujice tvrde da je riječ o izuzetno bahatoj osobi koja je dobro znala kako izaći pred novinare te da nije slučajno izabrala navijačku majicu ‘Rijeke’ s vrlo konkretnom porukom. Ohrabrena je i činjenicom da od Obersnelove gradske uprave i dalje dobiva plaću! Komentirao je Velimir Bujanec

U svakom slučaju, Vojkova Vera u pritvoru nije bila niti mjesec dana, a nikome nije palo na pamet postaviti pitanje – što je s opasnošću od ponavljanja djela, s obzirom da je već više puta pijana vozila i činila prometne prekršaje koje je netko zataškavao. Mlada SDP-ovka svjesna svoje nedodirljivosti zato je svima i poručila: IZNAD SVIH!

PHOTO: Mediji nisu prokomentirali natpis na majici riječke SDP-ovke prilikom izlaska iz pritvora, ali da je riječ o nekom HDZ-ovcu ili ‘desničaru’ – sigurno bi ga rasturili, a možda i vratili u pritvor… primjetio je Velimir Bujanec.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marijan Knezović: Bit će opet, ponosna i jaka, Herceg Bosna, kolijevka Hrvata

Objavljeno

na

Objavio

Prva dva puta su neki od neupućenih čak vjerovali da je #SejdoKomšić hrvatski član predsjedništva, a danas kada je Sejdo predsjednik tek samog sebe budući da nema nikakav legitimitet u javnosti, može se reći, bez obzira na sve – ide na bolje!

Bit će opet, ponosna i jaka, Herceg Bosna, kolijevka Hrvata, komentirao je Marijan Knezović

 

Sarajevskoj ‘poštenjačini’ obraz dozvoljava sve

 

 

 

Šoljić: Ako dođe do najgoreg Hrvati će znati što im je činiti. Dokaz za to je uspostava Herceg Bosne

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Sarajevskoj ‘poštenjačini’ obraz dozvoljava sve

Objavljeno

na

Objavio

Bljesak.info

“Povjerena mi je velika čast, ali i velika obveza da ponovno zastupam interese građana BiH i naroda iz kojeg potječem”, izjavio je u nastupnom govoru u zgradi Predsjedništva BiH Željko Komšić, na početku obnašanja šizofrene pozicije kojom će biti obilježeno njegovo treće za redom stolovanje u državnom vrhu zemlje.

Dok će Milorad Dodik i Šefik Džaferović u Predsjedništvu BiH zastupati interese srpskog, odnosno bošnjačkog naroda, koji su ih na izborima zato ovlastili, Komšić će po vlastitom priznanju zastupati “građane” u tijelu koje je po Ustavu predstavništvo tri naroda i “narod iz kojeg potječe”- koji ga nije izabrao, niti tim činom obvezao da ga zastupa. S obzirom da su ga izabrali Bošnjaci, koje on naziva građanima ne spominjući nacionalnost tih građana, Komšićevo obećanje moglo bi se protumačiti na sljedeći način: Građani Bošnjaci su mi ukazali veliku čast i obvezu da zastupam građane Hrvate, protivno njihovoj volji.

Novost u Komšićevom istupu je da on prvi put osim građana spominje “narod iz kojeg potječe”, čije će interese tobož zastupati, priznajući time, suprotnoj svojim ranijim tvrdnjama, kako je BiH ne samo država građana, već i naroda. Unatoč svom obećanju, jasno je, međutim, kako Komšić ne može zastupati “narod iz kojeg potječe”, niti će to činiti, jer je interes naroda “iz kojeg potječe” da ga on ne zastupa.

Koristeći formulacija “narod iz kojeg potječe”, a ne “narod kojem pripada” Komšić prvi put, na neizravan način, priznaje da on ne samo da nije predstavnik hrvatskog naroda, već nije ni njegov pripadnik, nego tek netko tko “potječe” iz tog naroda. Takva Komšićeva formulacija nije slučajna budući on po vlastitom priznanju ne samo ne govori hrvatskim jezikom, već se i na popisu stanovništva, prema nepotvrđenim informacijama, nije izjasnio kako Hrvat, već kao Bosanac.

Vrhunac cinizma i perverzije je i da čovjek koji je sredstvo i simbol obespravljaivanja Hrvata obećaje kako će kao član Predsjedništva BiH biti “pobornik svake vrste ravnopravnosti, nacionalne, vjerske, rodne, socijalne, svake ravnopravnosti”.

Sarajevskoj “poštenjačini” obraz očito dozvoljava sve.

Milan Šutalohms.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari