Connect with us

Religija i Vjera

Vojni ordinarij mons. Bogdan: Iza sebe ostavljamo godinu koja je imala mnoge izazove

Objavljeno

-

Foto: MORH/ J. Kopi

Vojni ordinarij u RH mons. Jure Bogdan predvodio je u utorak blagoslov Ministarstva obrane Republike Hrvatske (MORH) i Glavnog stožera Oružanih snaga RH, istaknuvši da iza sebe ostavljamo godinu koja je imala mnoge izazove, a želja je da u novu 2022. uđemo bolji, priopćio je MORH.

Blagoslovu u predvorju MORH-a, nazočili su ministar obrane Mario Banožić sa suradnicima, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj, državni tajnici, ravnatelji uprava te drugi djelatnici Ministarstva obrane i Glavnog stožera Oružanih snaga.

Svim djelatnicima Ministarstva i pripadnicima Oružanih snaga vojni ordinarij mons. Bogdan zaželio je čestit Božić, sretnu i blagoslovljenu novu 2022. godinu, te zazvao Božji blagoslov za sve djelatnike kao i za umrle djelatnike Ministarstva obrane i Hrvatske vojske.

“Svima nam želim da u novu godinu uđemo bolji. Iza nas ostavljamo godinu koja nam je donijela mnogo izazova. Vama i vašim obiteljima želim obilje zdravlja i mira, zajedništva i ljubavi“, rekao je mons. Jure Bogdan.

Blagoslov MORH-a i Glavnog stožera OSRH tradicionalno se održava svake godine, priopćio je MORH. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari