Connect with us

Komentar

BUJANEC: Vratio se SDP-ov Alex Braun, natjerao Ostojića na ispriku bakici iz Osijeka

Objavljeno

on

velimirbujanecZ1screenshotUrednik i TV voditelj Velimir Bujanec pozivajući se na insiderske informacije objavio je na svom fb-profilu da se SDP sprema za nove izbore, a spin doktor Alex Braun ponovo je u Hrvatskoj i natjerao je Ranka Ostojića na ispriku zbog privođenja bakice u Osijeku.

[ad id=”68099″]

OSTOJA RANKOVIĆ ISPRIČAO SE BAKICI I REKAO DA ĆE PLATITI KAZNU – zamalo sam povjerovao u iznenadnu “humanost” prvog pendreka SDP-a, a kad ono – dojavili mi: VRATIO SE BRAUN i Ostoju natjerao na ispriku!

Prije sat vremena pouzdani izvor dojavio je redakciji Bujice: američki PR strateg SDP-ove kampanje i glavni krotitelj Zorana Milanovića Alex Braun – ponovo je u Hrvatskoj!

Milanoviću je navodno donio i neke američke tabletice za smirenje – zato je odjednom “Ludi Zoka” tako smiren, a njegove izjave “uljuđene”.

Milanović i SDP spremaju se za moguće nove izbore, a već za sutra sazvan je i SDP-ov izborni stožer. Podsjetimo, čim je Braun završio posao, u SDP-u više nije bilo hrvatskih zastava, niti domoljubnog prenemaganja. Već u izbornoj noći nismo vidjeli niti jednu trobojnicu u partijskom stožeru, no sad opet možemo očekivati pravu poplavu lažnog patriotizma, a ne bi me začudilo niti da Milanović u nekoj prilici čak i poljubi ruku hrvatskoj predsjednici!

Taman smo htjeli pohvaliti Ostoju Rankovića zato jer je došao k sebi, a kad ono – Alex Braun natjerao ga je da se ispriča bakici iz Osijeka… Ako idu u nove izbore, onda ih ovakva osječka scena može skupo koštati! Osim toga, brutalno nasilje nad jednom bakicom sigurno nije dobro odjeknulo niti među članovima Mosta, kojima se Milanović svakoga dana, u svakom pogledu – sve više dodvorava.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari