Connect with us

Komedija

Vučić se zbunio kad je Trump rekao da Srbija seli svoje veleposlanstvo u Jeruzalem

Published

on

U Washingtonu je potpisan sporazum o normalizaciji gospodarskih odnosa između Srbije i Kosova. Sporazum su potpisali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdullah Hoti. Potpisivanju u Bijeloj kući svjedočio je i američki predsjednik Donald Trump.

Trump je u jednom trenutku prilikom potpisivanja sporazuma rekao da se Srbija obvezala preseliti svoje veleposlanstvo u Izraelu iz Tel Aviva u Jeruzalem.

No, prema snimci na Twitteru čini se da je Vučić ostao malo zbunjen nakon Trumpovih riječi. U jednom trenutku vidi se da prebire po papirima na stolu te okreće glavu i komentira.

Na Twitteru je izraelska ambasada izrazila je zadovoljstvo preseljenjem koje je u svjetskoj politici i dalje vrlo kontroverzno i većina zemalja i dalje ne priznaje Jeruzalem kao glavni grad Izraela.

“Pozdravljam odluku Vlade da premjesti ambasadu Srbije u Jeruzalem, prijestolnicu Izraela. To je važan i hrabar korak koji svedoči o snazi našeg prijateljstva. Hvala predsjedniče Vučić  na još jednom povijesnom doprinosu jačanju naših veza!”, stoji u objavi.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari