Connect with us

Politika

Vuletić: Evo kako je Škoro ‘brinuo‘ o poslovanju stranke

Objavljeno

on

Rat za Domovinski pokret, stranku koja bi u sljedećih godinu dana trebala ostvariti prihod od desetak milijuna kuna, ne jenjava, a nakon intervjua u Večernjem listu, u kojem je predsjednik stranke u ostavci Miroslav Škoro rekao da je bivše najbliže suradnike kazneno prijavio. Među njima i Ljiljanu Vuletić za koju je kazao da je u “Nadzornom odboru, a istodobno radi knjigovodstvo stranke, što je sukob interesa”.

– Ne osjećam se krivom jer nisam odgovorna, mi smo knjigovodstveni servis i preuzimamo dokumentaciju za koju je odgovaran isključivo predsjednik stranke, koji je imao odgovornost da dostavi izvješće o poslovanju Nadzornom odboru koje još nije dostavio – kaže Vuletić te dodaje:

– Koliko gospodin Škoro brine o poslovanju govori činjenica da smo kao knjigovodstveni servis dobili 35 mailova sa hrpom izvoda od izborne promidžbe za cijelu 2021. godinu, i to tek 25. srpnja, s njegovog maila, a po ugovoru o vođenju dužan je do 15. u mjesecu dostaviti izvode za svaki prošli mjesec, isto tako knjigu blagajne još nismo dobili, a uredno smo urigirali za dostavu izvoda.

Vuletić za Jutarnji list kaže da na njima nije nikakva odgovornost za vjerodostojnost izvoda te dodaje da među računima nije primjetila kupovinu nekih darova, pa tako ni, primjerice, navodne zlatne narukvice, a ni ostalih navodnih poklona.

– Ne bih takve stvari ni knjižila. Voljela bi da dođe inspekcija, pa da napravimo zajednički uvid jer za vjerodostojnost dokumentacije odgovara odgovorna osoba, predsjednik stranke, a ne knjigovodstveni servis – poručuje Vuletić.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR