Connect with us

Balkan

Vulin oštro odgovorio Milanoviću: ‘To može reći samo ustaša’

Objavljeno

-

Ministar unutarnjih poslova Srbije odgovorio je na istup hrvatskog predsjednika Milanovića.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je jučer rekao da je priča srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića “o srpskoj ubijenoj djeci postala nepodnošljivo gadljiva”.

Vulin mu je odgovorio da “dok Vučić vodi Srbiju, neće prestati tražiti pravdu za pobijenu djecu”.

“Hrvatska politika prema Srbima mješavina je kompleksa i loših namjera, između hrvatske ljevice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama”, rekao je Vulin, prenosi dnevnik.hr

Također je nadodao da kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju.

“Reći da je to sa pobijenom srpskom djecom, postalo nepodnošljivo gadljivo – može reći samo ustaša. Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu, nama su ona vrijedna istine i pravde, a ustaše neka nastave prijetiti blokiranjem ulaska Srbije u Europsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom naprave nešto dobro za Srbiju. Europska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju”, izjavio je Vulin.

Milanović kaže da je Vučićevo spominjanje djece ‘nepodnošljivo gadljivo’

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas