Connect with us

Hrvatska

WHFest objavio imena glazbenih gostiju i produžio rok za prijave

Objavljeno

-

TBF, Neno Belan i Postolar Tripper imena su ovogodišnjih glazbenih gostiju 12. po redu West Herzegowina Festa, koji će se održati u Širokom Brijegu od 31. srpnja do 2. kolovoza.

Organizatori nisu otkrili detaljnu satnicu ni program festivala, ali jamče odličnu zabavu.

”Sigurni smo da će kao i svake godine festival pružiti za svakoga ponešto i da će se naši posjetitelji dobro zabaviti”, rekao je jedan od organizatora Nikola Galić i istaknuo kako su zadovoljni ovogodišnjim odzivom autora za natjecateljski dio festivala.

Zbog brojnih upita organizatori će produžiti i rok za prijave glazbenog, filmskog i književnog natjecanja do 7. srpnja, pa svi oni koji nisu stigli poslati pjesme, filmove ili kratke priče na natječaj to imaju priliku uraditi.

Najbolje očekuju vrijedne nagrade. Tako će najbolji bend biti nagrađen snimanjem pjesme i spota, autor najboljeg filma će dobiti digitalnu kameru, a pisac najbolje priče novčanu nagradu u iznosu od 500 KM.

Osim uživanja u zvucima dobre glazbe gostiju i natjecatelja, natjecateljskim filmovima i štivu u festivalskom fanzinu, organizatori najavljuju i likovnu radionicu, ali prije svega ugodno druženje i dobru zabavu.

Više detalja o natječaju i festivali pogledajte na službenim internetskim stranicama WHFesta.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari