ZA DOM (i Domoljubnu koaliciju) SPREMNI

0

Ovoj četničkoj, ćirilićnoj, regijonskoj „kukuriku koaliciji“ bi najbolje bilo gledati kako je završio svoju strahovladu Ceaucescu!

Gledajte, šutite i strepite!

Onaj smrad Ceaucescu, da vas podsjetim, pristao je puzati zajedno sa svojom kurvetinom od žene do stratišta, gdje su se smjeli uspraviti, samo stoga kako bi dobili metak u čelo!

Četnici iz novokomponovane Hrvatska raste (prema dnu), niste vi te sreće … i vas i sve one koji glasuju za vas, kao i yusipovića i Burduša (“zločinca” mesića) iščekuje tiha, mučna, teška smrt lustracijom… namučit ćete se vi dok ne izdahnete na ovom Svijetu, a tada pred Krista Kralja, koji za takove poput vas milosti nema! Srest ćete se vi napokon i s vašim obljubljenim ubojicom i krvnikom Hrvata j. b. titom.

Svi ste vi od pakla, pakao je vaš!

Tko god glasuje za MOST, koji povezuje dvojicu veleizdajnika yusipovića i Burduša i sam je takav!

Tko god glasuje za leteću vješticu iz ORAHA, koje je samo izvana crna, a u suštini hermafroditska komunjara i sam je takav!

Tko god glasuje za ŽIVI ZID „nedefiniranih“ muškoženskih pernarasinčića, zna kako glasuje za četničku mladež, jerbo taj isti ŽIVI ZID izgradiše četnički roditelji („visoki funkcioneri“ četničke partije još tri dana na vlasti) … dakle isti ste!

O takozvanim hrvatskim strankuljcima, na ovim za Našu Domaju Hrvatsku, sudbonosnim izborima, najradije ne bih!

OVO JEST DRUGI DOMOVINSKI RAT, KOJI NOSI SOBOM I DRUGU OLUJU !

pupovci, pusići, čačići, linići, holyce, pernarsinčići i ostala četnička stoko, uključivši i srpsku pravoslavnu crkvu, izljubite se po devet puta, iskažite želju za zadnjim obrokom… i MRŠ IZ HRVATSKE ZAJEDNO S DŽIHADISTIMA I ISILOVCIMA !

FAJRUNT! GOTOVO JE !

…tko god neće glasovati ZA DOMOLJUBNU KOALICIJU, protivnik je i neprijatelj Hrvatske i Hrvata!

Pri tome mislim i na sebeljubive hrvatske strankuljke, a na moju veliku žalost i razočarenje i Ružu Tomašić … Ružo, deder, reci ti nama barem jedan valjani razlog poradi čega nisi u Domoljubnoj koaliciji !?! Na našu žalost, otpale su ti sve latice Ružo, a ni trnja, koje te krasilo, više nemaš …

Sustići će sve vas lustracija, sve vas koji ne glasujete ZA DOMOLJUBNU KOALICIJU, kao i četnike za koje glasujete … a sustići će lustracija i one kretenčine i babetine koje na dan glasovanja ostaju doma, ili šaraju svoje nebuloze po glasačkim listićima!!!

Zaklela se zemlja Raju, da se sve tajne (kad li, tad li) doznaju …

Ljubim Te, do posljednjeg daha, zemljo moja Hrvatska i puče moj Hrvatski i jedini!

… jer dok je srca, bit će i Kroacije!

Božidar Alić

facebook komentari