Connect with us

Politički rentgen

Za hrvatske biskupe brod ne može, a za Milanovićev hedonizam helikopter može!?

Objavljeno

-

Kratkom analizom javno dostupnih informacija potrebno je malo osvježiti pamćenje svima onima koji slučajno ili namjerno slabo pamte, a brzo zaboravljaju, pa Vam donosimo neke naglaske što su to mediji svojevremeno pisali o današnjem „karakternom“ predsjedniku Milanoviću tražeći odgovore na pitanja koje nismo nikada dobili.

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

S obzirom da je predsjednik „svih Hrvata“ danas bez pardona ministra Banožića proglasio „korumpiranim ludonjom“, možda je došlo vrijeme utvrditi tko je tu lud, a tko pametan, čisto iz preventivnih razloga kako se ne bi dogodilo da zaboravni hrvatski narod još jednom izabere predsjednika kakvog sada imamo?

Evo kako je Romano Bolković svojevremeno komentirao današnjeg „velikog poštenjaka, desničara i suverenistu Zorana Milanovića.

AFERE: Jesu li Hrvati financirali seksualni život Zorana Milanovića?
Objavljeno 11 SIJEČNJA, 2016.

„ROMANO BOLKOVIĆ, novinar koji traje skoro trideset godina, samo 25 godina traje njegova emisija 2U9, koja je devedesetih i tijekom Račanovog režima imala kultni status, a išla je ponedjeljkom, a ponekad čak i dva puta tjedno.
“Priče o ozbiljnim bračnim nesuglasicama kod Milanovićevih ponovno kolaju. Kuloari već neko vrijeme bruje o teškoj bračnoj krizi Zorana Milanovića. Navodno je njegova supruga doktorica Sanja Musić Milanović odlučila napustiti sadašnjeg premijera, a zbog toga što je njegova ljubavnica trudna”, navodi portal tjedno.hr.

Taj Romano Bolković, neki bi rekli Manolićev đak, koji je u svojoj emisiji češće ugostio Zorana Milanovića nego Radmanova televizija Ivana Rimca i Žarka Puhovskog zajedno, zna o čemu govori kada na svom Facebook profilu piše o Milanovićevom spolnom organu, te aludira na zvjerski napad partijskih medija na predsjednika Hrvatskog državnog sabora, akademika Željka Reinera, zbog činjenice da je pod pratnjom otišao na skijanje.
Dakle, šefu partije, tvrdi Romano, često se dizao spolni organ što je itekako puno koštalo hrvatsku sirotinju.

– O tome kako naši kurvini sinovi nisu kurvini sinovi jer su naši: Milanović bi se vojnim helikopterom spuštao za mandata na Grobnik kad god bi mu se, i to doslovno, ku*ac digao, a vi pričate povodom Reinera o povratku bahatog hadezea. Šutite! U kući obješenog o užetu se ne priča – napisao je na svom Facebook profilu Romano Bolković.

Naime, Bolković smatra da se policijski helikopter spuštao na Grobnik pokraj Rijeke istog trenutka kada se Milanoviću dizao penis. Teške optužbe?

Naravno, ako su Hrvati plaćali sex, da ne kažemo je*anje, Zorana Milanovića, onda doista nešto s ovom državom nije u redu, onda je doista potrebno da netko napokon završi u zatvoru, prije svih Milanović i njegovi suučesnici, oni koji su mu pomogli da ugasi svoju seksualnu vatru.
Što ovo znači? Jedini tko bi mogao to objasniti je sam Milanović i možda njegov tehnički ministar Ranko Ostojić – Ostoja? Kad se Milanoviću dizalo hrvatskim se građanima na oči mrak spuštao.

Pojedini mediji pisali su da se Milanović u Rijeci nalazio s jednom pjevačicom gotovo 20 godina mlađom od Milanovića te da se radilo o ljubavnim susretima, na opće oduševljenje Zokijeve supruge“.
Izvor: Ivana/Tinolovka Ilustracija:makarskapost.com

Pojedini mediji pisali su i o kontinuitetu Milanovićevog helikopterskog desanta na aerodrom Krk, gdje ga je redovno čekalo službeno vozilo kako bi ga hitno prebacili u Rijeku, koja ga je iz nekog razloga silno privlačila kao pčelu cvijet. Naravno sve je to bilo garnirano i pratnjom specijalnih čuvara iz obavještajnog sustava, a neke od njih danas ne veže nikakva službena tajna da o tome javno progovore. Ono što zasigurno znamo, tadašnji premijer Milanović nije nikada odgovorio na ovako škakljiva pitanja, a Romano Bolković nije bio ni tužen niti je odgovarao za bilokakvu klevetu. Milanović nikada nije odgovarao za trošenje državnog novca u svrhu osobnog upražnjavanje hedonističkih potreba. Znači li to da retoričarski akrobata Milanović jednostavno nema odgovor na ovako škakljiva pitanja, pa prešutno priznaje svoj krimen bahatog korištenja državnih resursa, ili će se možda za koji dan ispovijedati papi Franji koji će mu dati odrješenje grijeha u svom globalističkom stilu?

Dakle, ratni brod za prijevoz biskupa na Hvar je kazneno djelo jednog notornog „korumpiranog ludonje“ što bi trebalo dokazati pred sudovima, a vojni ili policijski helikopteri za drčnog hedonistu je normalna, plemenita i opće korisna stvar od vitalnih nacionalnih interesa? Isto kao što je to bio i „Lex Perković“, zbog kojega nam je ugled i rejting u međunarodnoj zajednici srozan u pravo smeće. S toga ne čudi da je Hrvatska u vrijeme njegovog apsolutizma imala apsolutno najniži međunarodni rejting, a danas pokraj nesposobnog „anemičara“ i „korumpiranog ludonje“ imamo najviši rejting u povijesti! Najveći rejting Hrvatske u povijesti danas, zapravo je jedini i najbolji odgovor onima koji taj rejting žele srušiti i hvala Bogu da to ne mogu!

Na Poljudu će Zoran Milanović, vjerojatno u društvu Željka Jovanovića i Zorana Stevanovića iskazati svoju poznatu „ljubav“ prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a hoće li i ovaj puta netko po Ostojinoj naruđbi nacrtati „svastiku“ nije nam poznato?

Kazimir Mikašek-Kazo

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari