Connect with us

Za Hrvatsku Spremni!

Objavljeno

on

Sutra počinju dani općenacionalnog iščekivanja, dani sreće, dani ljutnje, psovke, piva, pametovanja, taktiziranja, savjetovanja, dani svađe, dani u kojima i žene postaju dio muškog socijalnog corpusa, dani u kojima sam luđački ignoranti ne žele biti dio ekipe koja će pokazati da postoje područja života u kojima smo ipak svjetska klasa.

za hrvatsku spremniSutra je velečanstveni dan, noć, u kojoj će Hrvati biti spremni, za dom i za pobjedu. Na taj veličanstveni dan u dalekom Brazilu će čitavom svijetu biti prikazana borba modernih gladijatora, a nade Hrvata će opet biti ogromne.

Na travnjaku su svi Hrvati jedno, nema razlike jesi li iz Livna, Tuzle, Zadra, Slavonskog Broda, Splita ili nekog gastarbajterskog skloništa u Švicarskoj. Na zelenom tepihu najveće hrvatske nade se za hrvatski grb bore svi Hrvati zajedno, neki trčeći, a neki ispijajući pivo i savjetujući trenera putem televizijskog zaslona. Gradovi će postat pusti, muževi će zaboraviti na žene, žene na muževe, djeca na roditelje, a roditelji na djecu. Svi će biti zajedno u želji da pobijedimo.

Obožavam nogomet i druge športove jer oni na poseban način pokazuju što se sve može kad smo zajedno i kad imamo isti cilj. Šport pokazuje da smo jedno i da nije bitno jesi li iz ovog ili onog kraja, jedino što je ovdje bitno je da si:

Spreman za Hrvatsku!

VinkoVukadin/kamenjar.com

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari