Connect with us

Politika

Zadarski ogranak Hrvatskih suverenista daje podršku Kolindi Grabar-Kitarović?

Published

on

Lokalni HDZ-ovi koalicijski partneri, Hrast i HSP Ante Starčevića iz Zadra, nedavno su objavili kako na predsjedničkim izborima neće podržati njihovu kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović.

No dopredsjednik HSP AS-a Ante Žoni Maksan za Zadarski list tvrdi da odluku o tome još nisu donijeli, ali i izjavljujući kako je njegov izbor – Kolinda Grabar-Kitarović.

“Odluku o tome koga ćemo podržati donijet ćemo na nacionalnom Predsjedništvu stranke. Predsjednik Županijskog vijeća stranke je rekao svoje mišljenje i stav Predsjedništva, ali ni u kom slučaju za Škoru kao takvoga samoga ili za nekoga drugoga kandidata jer će Predsjedništvo stranke odlučiti o tome kome ćemo dati potporu.”

“Mi smo na platformi Hrvatskih suverenista zaista Škori dali potporu da se kandidira jer on je vrhunski čovjek, ali je u svemu tome i gospođa Kolinda Grabar-Kitarović, a za Milanovića nismo ni u kojem slučaju. Po statutu nam je zabranjeno da uopće možemo koalirati sa SDP-om ili srpskim strankama, to je naša osnova, a u odnosu na Kolindu Grabar-Kitarović, odlučit ćemo na Predsjedništvu”, kazao je Maksan za Zadarski.hr

Maksan je također dodao: “Kao Hrvatski suverenisti podršku za kandidaturu ćemo dati i Kolindi Grabar-Kitarović, dali smo i Škori, i tako dalje, a programi i dalje igraju ulogu. Ako smo mogli dati potporu Ruži Tomašić za drugi mandat u Europskom palamentu, onda smatram da čak ne bi trebalo biti problema da naša stranka i Kolindi Grabar-Kitarović dade potporu za drugi mandat jer je obrazovana osoba, zaista osoba koja može voditi Hrvatsku na takav način.”

“Miroslav Škoro također je školovana osoba, osoba koja može i koja zna i vidjet ćemo što se događa oko njega. Dakle, mi kao stranka na platformi Hrvatskih suverenista ni u kom slučaju nećemo izgubiti svoj legitimitet.”

 

Kolinda Grabar Kitarović-hrvatska ‘željezna ledi’!

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari