Connect with us

Reagiranja

Zadnji Radmanov udarac HRT-u

Objavljeno

-

Nakon nebrojenih afera, o kojima smo, među ostalim, govorili i 2013.

[ad id=”68099″]

Neopoziva ostavka Gorana Radmana,ostalih urednika HTV-a, te Duke , a u sklopu traženja ostavke Gorana Radmana i cijele njegove upravljačke i programske strukture, izvješćujemo hrvatsku javnost o možda zadnjem udarcu Gorana Radmana Hrvatskoj radioteleviziji:

Nakon destrukcije sadržaja i zaposlenika Hrvatske radiotelevizije, Radmanu je, izgleda, na red došla i destrukcija same zgrade HRT-a. Sada, za vrijeme ljetnih praznika i za vrijeme saborske stanke, Goran Radman planira urušiti cijeli centralni dio zgrade HRT-a kako bi sagradio takozvani “superdesk”.

Riječ je o velikome financijskom, a arhitektonsko-građevinsko krajnje upitnome zahvatu o kojemu javnost pojma nema!

Javnost i Sabor RH moraju u detalje biti informirani, budući da je riječ o novcu poreznih obveznika.

Međutim, u nedostatku kvalitetnog, nepristranog, istinitog i gledljivog programskog sadržaja ne postoji opravdan razlog zašto u informativni program, kojemu je najmanji problem izgled studija, novac poreznih obveznika treba doslovno bacati upravo na izgled studija.

Od saborskih zastupnika, koji će u svoje klupe s ljetne stanke doći kako bi raspravljali o rasipanju hrvatskog mora i kopna, tražimo hitno očitovanje, te trenutnu obustavu svih radova do rasvjetljavanja cijele situacije.

Kako je riječ o starijoj zgradi koja ima svoje arhitektonske i statične zakonitosti, ovdje je, uz sumnju da je riječ o pranju novca, vrlo vjerojatno i riječ o namjeri devastiranja cijele centralne zgrade HRT-a
kako bi nakon urušavanja njegova sadržaja i zaposlenika, devastirali i sam objekt.

SOHV

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari