Connect with us

Pregled

Zagrebačka policija istražuje vlasnika koji je otvorio teretanu

Objavljeno

on

Zagrebački policajci priveli su ponedjeljak ujutro vlasnika teretane Quantum Premium Gym na zagrebačkoj Trešnjevci Andrijiu Klarića nakon što je otvorio objekt suprotno protuepidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

U policiji su, ne otkrivajući identitet, potvrdili da su Klarića priveli i da je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojega će biti poznato hoće li i za koje kazneno djelo odnosno prekršaj biti prijavljen.

U policiji nisu željeli otkrivati detalje, poput broja posjetitelja otvorene teretane, najavljujući priopćenje za javnost.

Klarić je još ranije na svom facebook profilu najavio otvaranje teretne za ponedjeljak u šest sati, a policajci su ga odveli dok su ljudi vježbali.

Policajci su još navečer došli ispred teretane, a Klarić po pisanju medija tvrdi da je prevaren, da više nikome ne vjeruje te da je lockdown bio nepotreban i nije imao efekta.

Jedan od korisnika napisao u komentaru na Klarićevom profilu da ih je policija legitimirala i zapisala te da čekaju državni inspektorat. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari